- Obdržená poděkování: 0
Stavba RCVS
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 3 týdny nazpět #18848
napsal Tomas Hruby
Už s tím laboruji, ale reálně to je jen "první pomoc", pro slušnější létání v RCVS si na to prostě musíš zvyknout více. Hlavně to máme špatné my, kdo létáme směrovku a křidélka na obě ruce zcela nezávisle bez mixu, tam je běžné, že máš každou ruku na druhou stranu a z mixu se pak trochu stává "generátor náhodné polohy"
Připadá mi, že přiřazení SOP na obě páky hodně pomáhá při vstupu do zatáčky, tam je to super, ale když už točíš, tak to mnohdy situaci spíše zhorší.
Ale tohle mě nijak netrápí, pokud si najdu čas na více akcí této kategorie, tak to půjde naučit bez větších potíží.
Odpověď od Tomas Hruby na téma Stavba RCVS
Ivan Horejsi napsal: Dej si smerovku na obe paky. To mi dobre fungovalo na RCH.
Už s tím laboruji, ale reálně to je jen "první pomoc", pro slušnější létání v RCVS si na to prostě musíš zvyknout více. Hlavně to máme špatné my, kdo létáme směrovku a křidélka na obě ruce zcela nezávisle bez mixu, tam je běžné, že máš každou ruku na druhou stranu a z mixu se pak trochu stává "generátor náhodné polohy"
Ale tohle mě nijak netrápí, pokud si najdu čas na více akcí této kategorie, tak to půjde naučit bez větších potíží.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
8 roky 10 měsíce nazpět #19203
napsal Milan H
Odpověď od Milan H na téma Stavba RCVS
Také jsem si připravil na letošní sezonu dvumetrovku, je to Miles, dle plánu z netu,jako stavebnici to dělá Fineworks, Model létá krásně a vyrovná se i třímetrovým kompozitům. Váha cca 420 g.
Bohužel zdravotní potíže mi nedovolili jej prověřit na soutěži.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
8 roky 4 měsíce nazpět #19776
napsal Kubajz
Odpověď od Kubajz na téma Stavba RCVS
Dobrý den, chtěl bych poprosit o plánek na stavbu RC větroně Dogma.Mám doma plánek na Limita,ale ta dogma se mi libí mnohem víc.Můj email je: milek.jakub@seznam.cz
Díky
Díky
Vygenerováno za 0.185 sekund