RESeminář

Více
2 roky 3 měsíce nazpět - 2 roky 3 měsíce nazpět #25480 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma RESeminář
Podle mě sud vypijeme! 30 litrů = 60 piv, v sobotu ráno pojedeš pro další :-). Ale možná jsem zkažený zkušenostmi z akcí našeho hořického klubu ;-)

Jídlo navrhuji klasický trojboj:
- v sobotu k obědu řízek+brambory
- v sobotu k večeři guláš s chlebem
- v neděli ke svátečnímu obědu knedlo, zelo, vepř

Uzávěrka je příští neděli 25. února a především na knížku a jídlo, protože je třeba je objednat předem. Pokud někdo bude chtít jen poslouchat, přiveze si svou veku a přespí na podlaze, tak si myslím, že ho nevyhodíme.

Knížku mám napsanou, má přes 50 stránek, teď z toho dělám zkrácenou prezentační verzi. Včera přišlo promítací plátno, večer si můžeme pustit i nějaký letecký film.

Jediné, co je zatím neznámé, je počasí. Ale věřím, že alespoň chvilku letově bude.

Honza
Poslední úprava: 2 roky 3 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
2 roky 3 měsíce nazpět #25481 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma RESeminář
Od Honzy dobrá poznámka, kterou vykopl to, na co jsem se taky chtěl zeptat...
Bylo by fajn, kdyby se dal nadhodit předem očekávaný jídelníček, já třeba už docela striktně na akcích odmítám guláš s chlebem (v čemž mimochodem nejsem zdaleka jediný). Už jsem si proti tomu po zkušenostech z některých akcí vybudoval docela blok, sorry :-( Zbylé navržené dvě položky za mne v pohodě.

S tím pivem záleží na tom, kolik vlastně bude lidí a na jak dlouho - v přihlášených zatím jen 7, ale evidentně budeš minimálně navíc ty a Pavel, to už je 9, ale možná ještě někdo, dále asi leckdo (včetně mně) dorazí až v sobotu ráno - trochu moc neznámých... Ale fakt je, že asi máš pravdu v tom, že jeden 30l sud piva by se vypít měl celkem v pohodě i při velmi umírněném odhadu.

Termín platby a přihlášení jasný, to tu bylo upřesněno. Za mne pošlu někdy ke konci příštího týdne a budu věřit, že se mi v posledních dnech před akcí žádné problémy neobjeví.

Více
2 roky 3 měsíce nazpět #25482 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma RESeminář
Ahoj Tomáši,

a já se právě na ten guláš tak těším/těšil. No nic, co tedy opečené buřty? Ale na oheň nemusí být počasí. Něco vymyslíme, třeba alternativní krupicovou kaši?
H.

Více
2 roky 3 měsíce nazpět #25484 napsal littlebull
Odpověď od littlebull na téma RESeminář
Na pečení buřtů je počasí vždy, může se stát, že bude špatně oblečený opékač. V případě velmi intenzivních atmosférických efektů lze alternativně udělat buřtguláš :-)

Více
2 roky 3 měsíce nazpět #25485 napsal littlebull
No a k plánování jídelníčku:
Je to složité, zájemců je celkově sedm, zaplaceno mají dva, jak to mám domlouvat? Jestli nás bude do mariáše budu asi vařit já, jestli se seminář naplní, budeme jídlo dovážet, ale o víkendu je omezená nabídka vývařovny. Umřít hlady účastníky nenechám. Knedlo, zelo, vepřo moc nejím, a řízky vůbec. Sud může být i 15l nebo myslím i 10l, záleží co chcete pít. Ale jestli bude chtít každej něco jinýho, tak upozorňuju, že máme jenom dvě pípy.

Více
2 roky 3 měsíce nazpět #25489 napsal littlebull
Sud bude.
Pátek večer: guláš s chlebem,
Sobota:
Vývar, vepřové kostky na kmíně, knedlík
Večer: buřtguláš s chlebem
Neděle:
Bramboračka, Sekaná, brambor, okurka.

Změna jídelníčku možná.
K snídani chleba, máslo, vajíčka? Nebo individuálně? Nevím jak kdo bude vylejzat z pelechu...

Vygenerováno za 0.313 sekund