- Obdržená poděkování: 0
Soutěže v roce 2013
Soutěž RCEN ve Studenci
- Mirek Kotula
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10298
napsal Mirek Kotula
Soutěž RCEN ve Studenci vytvořeno Mirek Kotula
RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kobice a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když
žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10313
napsal Milan Chalupník
Odpověď od Milan Chalupník na téma Re: Soutěž RCEN ve Studenci
Honza Kobice ? Kdo to je?
- Mirek Kotula
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 10 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10315
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Re: Soutěž RCEN ve Studenci
Děkuji, pozorný čtenáři a Honzovi se omlouvám za přejmenování.
Je to zajímavé, ale komentář ze stoupáku jsem zkopíroval a vložil na Honzovi stránky, kde jsem odebral smajlíka a připsal prvních šest slov. Asi zařádil šotek. Poslední odstavec je ze stránek Honzi.
RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kobice a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.
Stejný komentář jsem dal i na stoupák – RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kubica a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.
Je to zajímavé, ale komentář ze stoupáku jsem zkopíroval a vložil na Honzovi stránky, kde jsem odebral smajlíka a připsal prvních šest slov. Asi zařádil šotek. Poslední odstavec je ze stránek Honzi.
RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kobice a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.
Stejný komentář jsem dal i na stoupák – RCEN ve Studenci byla milá soutěž, moc se mě to líbilo. Nejvíc tuto soutěž zužitkoval Honza Kubica a to proto, že vždy v kole prvně motoroval asi tak do 70-ti metrů a tak mohl využít tři minuty k nalezení stoupáku a teprve, když žádný stoupák nenašel, tak si přimotoroval a to se stalo asi jen jednou. Bezezbytku tuto soutěž využil i k tréninku na kategorii F5J. Myslím si, že se tato soutěž líbila všem zúčastněným.
Poslední úprava: 12 roky 9 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.252 sekund