Soutěže v roce 2013

RCEK Hořice 20.4.2013

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9446 napsal Mirek Kotula
No v sobotu, jsme byly ve větším počtu na letišti v Lomnici a všichni se divili, proč nejsem na závodech. Ale v týdnu předpověď na sobotu vypadala hrozivě, to se nedalo odhadnout a bylo rozhodnuto. A kdyby to bylo odráceně a všichni jsme přijely a ono pršelo a fučelo. To by bylo. :(

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9486 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: RCEK Hořice 20.4.2013
Předpověď na neděli (5.5) je zatím výborná... Mirku, dojdi prosím do kostela, ať nám to vydrží! :lol: :lol:

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9496 napsal Vladimír Čermák
Petře, máš dost přistávacích bodů, aby to dalo na 3 rundy ?? Můžu ti případně půjčit. :unsure:

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9499 napsal Mirek Kotula
Já osobně jsem pro pět nebo šest skupin, aby se to pěkně protočilo, aby nedocházelo, že poletím 3x s jedním pailotem. A do finále tak čtyři až pět lidí, aby se nestalo, že pailot co to celý závod fláká a náhodně se dostane do finále, tak skončí třeba i na bedně. Ale je to takové bla, bla, bla a o všem rozhodne pan ředitel.

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9500 napsal Vladimír Čermák
Šest skupin :blink: Míro, ty tam chceš strašit zase do večera ?? Pamatuj,je to v neděli. :woohoo: Já s tebou klidně i 4x rád poletím.

Více
13 roky 1 měsíc nazpět #9501 napsal Mirek Kotula
Já s tebou taky rád létám. :P Vladimírku, co tak šest skupin na čtyři kola bez škrtání a bez finále, když je teď moderní provádět místní úpravy pravidel, tak by to mohlo taky projít. Nebo ne?? :) Ale Peťan to má už určitě zmáklé.

Vygenerováno za 0.260 sekund