Předběžné termíny soutěží v roce 2014

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10823 napsal sgames
rozepsano.
dalsi ?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10824 napsal Petr Dušek

Tomas Hruby napsal: A jinak moje obecná poznámka (klidně to berte jako apel trenéra :-) ) ...První soutěž F5J až na konci května, jak to vyšlo letos, je prostě dost pozdě...

...ono to jaksi může vyjít jenom tak, jak se najde ochotný pořadatel a soutěž uspořádá...žádný "apel trenéra" na letiště sám nepřijde, trávu neposeká ani stopky do ruky nevezme!

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10825 napsal Radim Barč

Radek Novotny napsal: A kdyby na Moravě byli ochotní uspořádat dvoudenku, tedy dvě soutěže na stejném nebo i různých místech, my bychom z Chomutova určitě přijeli... B)

Taky by mě to potěšilo. Bohužel jsou jen dvě plochy k tomuto vhodné...

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10826 napsal sgames
Já mám chuť,ale nemám prostor bohužel :(

Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk 4

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10827 napsal Tomas Hruby
Podívej Petře, píšu to jen proto, aby se případní zájemci o pořádání menších jednodenní akcí zkusili trochu zamyslet nad "rozprsknutím termínů". Je prostě trochu škoda, když od června vypukne doslova "smršť", kterou nemá člověk šanci stíhat a před tím dlouho prázdno.... Když to tak bude i příští rok, tak se nic neděje, pořád lepší než kdyby nebylo nic, ale třeba to někoho k úvaze nad termíny přivede.

Jinak bych měl dotaz na tebe - jak plánuješ ty dvoudenní Hořice? Budou dvě samostatné soutěže anebo "velká dvoudenní", případně v rámci Intertour?

Více
12 roky 8 měsíce nazpět #10828 napsal Petr Dušek
Jedna "velká dvoudenní", Intertour jak bylo už není a jestli si troufneme na FAI World Cup, o tom můžu ještě měsíc intenzivně rozmýšlet...

Vygenerováno za 0.214 sekund