- Obdržená poděkování: 0
RCEK s výškoměrem v 2014?
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radek Novotny
- Autor
- Malý bůh
-
Když o tom přemýšlím ohledně vlivu motoru, tak ve 200m jsem s potenciální dýmovnicí za 12s, s motorem Dualsky jsem tam za cca 15s, oproti riziku spálení motoru, či penalizace za výšku i 1 bod za metr nad 200m, je to jasná eliminace vlivu supermotoru.
A ohledně nějakých diskuzí o RCEV, když to zatím nechtějí v některých klubech lítat, tak proč je hned kecama zatracovat, když chce někdo vyzkoušet výškoměr v káčkách?
Ty arogantní kecy z Hořic mi moc sympatické nejsou... :dry:
Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk 4
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Jediným argumentem jediného klubu který má problém s výškoměry je to, že nemají výškoměry. Jak jim teda pomůže kategorie káček s výškoměrem, to fakt ve své aroganci nechápu!Radek Novotny napsal: ...
A ohledně nějakých diskuzí o RCEV, když to zatím nechtějí v některých klubech lítat, tak proč je hned kecama zatracovat, když chce někdo vyzkoušet výškoměr v káčkách?
Ty arogantní kecy z Hořic mi moc sympatické nejsou... :dry:
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Mirek Kotula napsal: Já v tom nevidím žádný problém to odzkoušet, může to být souběžně s nějakou soutěží RCEK, ale jeden trestný bod za jeden metr nad 200m motoru si myslím je málo.
no tak dejme 3 :lol: :lol: a pak zjistíme,že i pod 200 je třeba penalizovat, a pak zjistíme,že motor stop je blbost atd atd >> RCEV.
ale nebudu moc rýpat.
jdu se radeji chystat na poslední rozlučku s RCEK zítra v Olomouci. bye bye