MČR 2014 RCEK Chomutov, 7.6.-8.6.2014

Více
12 roky 2 týdny nazpět #12542 napsal Mirek Kotula
Ráďo, stále nemáš otevřenou registraci na stoupáku, já jen, abych věděl, s kým mám tu čest soutěžit na MČR. A Veselovskýho poznámku – nemístnou, ‘‘ Vytipovaní kolegové dostanou protichrápací návleky. A basta“, to od tebe nebylo hezké. Doporučuji ti, si přivést ucpávky do uší a ještě když jsi tak citlivý, tak to můžeš pojistit sluchátky proti hluku. Mě osobně, když někdo chrápe, to nevadí. B)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 2 týdny nazpět - 12 roky 2 týdny nazpět #12543 napsal Radek Novotny
Samozřejmě že jsme všichni citliví na hluk, proto přece lítáme elektry, a né třebas PM-ky :) Jména účastníků budu přidávat do prvního příspěvku k propozicím. Nějak jsem nepochopil, jestli ty přihlášky můžu otevřít i sám, a nebo se musí čekat na Aleše. V každým případě ten seznam nahoře je zatím dostačující. Budu ho průběžně aktualizovat.
Poslední úprava: 12 roky 2 týdny nazpět

Více
12 roky 2 týdny nazpět #12544 napsal sgames

Více
12 roky 2 týdny nazpět #12574 napsal Vladimír Čermák
Zítra se od 19:00 hod v Nové Pace u Stránských koná teoretická příprava na nadcházející MČR v Chomutově. Prvních 10 min je uzavřeno pro domácí. Po projednání takticko-strategických plánů bude zasedání zpřístupněno i pro ostatní. :evil:

Více
12 roky 2 týdny nazpět - 12 roky 2 týdny nazpět #12580 napsal Radek Novotny
LMK Chomutov nepotřebuje žádný teoretický přípravy, my jednoduše vypustíme odpočinutýho Krakena (viz. soutěžící č.16) a škopek zůstane doma :evil:
Poslední úprava: 12 roky 2 týdny nazpět

Více
12 roky 2 týdny nazpět #12585 napsal Vladimír Čermák
Na Krakena máme připravenou síťku, škopek bude náš. :P

Vygenerováno za 0.242 sekund