F5J Poříčí nad Sázavou 3.5.2014

Více
12 roky 1 měsíc nazpět #12303 napsal ROB

Petr Dušek napsal: Letiště je u takové místní rozbité cesty z Poříčí do Bukovan.
GPS 49°50'7.099"N, 14°39'18.525"E

Příloha nebyla nalezena.

Ano. Ovšem výraz "rozbité" je pro definici této cesty velmi slabý odvar. Akurátní rychlost na této "cestě" je cca 5 km/h.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 1 měsíc nazpět #12319 napsal Petr Cejnar
Omlouvám se všem žádostivcům o účast. Hlavní organizátor nezvládl svoji wifi a je bez kontaktů i když pošta nebo telefon fungují a v kalendáři spojení je uvedeno. No nic, když nefunguje internet tak se přeci nezboří svět, je tu ještě morzeovka nebo kouřové signály.
Ještě jednou se omlouvám a jako náhradu v příloze zasílám propozice PLATNÉ. Přebírám kontakt a organizaci.
Petr Cejnar - termín !!!!
V úterý večer projedu můj mail (petr.cejnar@centrum.cz, + přihláška na stoupáku + případné telefony - volejte po 16,00 to už budu v ČR)
Snad se počasí povede. A těch 500m rozbité silnice není zas tak hrozné.

Více
12 roky 1 měsíc nazpět #12350 napsal Martin Veleba
Předpověď počasí na sobotu vypadá pro střední Čechy takřka beznadějně. :(

Více
12 roky 1 měsíc nazpět #12351 napsal Petr Cejnar
A jak to mám udělat, přesunout třeba na neděli, když na přihlášené nemám kontakt. Kdo zaručí, že všichni budou číst Stoupák v pátek večer?

Více
12 roky 1 měsíc nazpět #12352 napsal Milan Chalupník
Medard vypadá nejvíce optimisticky, ostatní modely se přes noc i zhoršily, babo raď.

Více
12 roky 1 měsíc nazpět - 12 roky 1 měsíc nazpět #12353 napsal Lomcovák
Čau plachťáci,
teď jsem mluvil s pořadatelem (Franta+Petr). To počasí na sobotu je beznadějné. Je zde možnost závod přesunout na neděli. Je mi jasné, že někteří již na neděli máte program. Pořád je ale lepší strávit čas doma než v autě na cestě a v dešti na letišti (hele, to se rýmuje...)

Každý z účastníků tedy teď hned napište na adresu petr.cejnar@centrum.cz, že v neděli 4.5. přijedete/nepřijedete. Pokud máte kamarády, kteří nemají mail a chystali se do Poříčí, tak jim zavolejte a mailem potvrďte jejich stanovisko na výše uvedený mail.

Poprosil bych Aleše, aby tuto informaci dal na titulní stránku Stoupáku. Pokud Aleši můžeš rozeslat tuto informaci registrovaným (přihlášeným do Poříčí) členům fora, asi to rovněž pomůže. Díky.

Já jsem to dal na Lomcovák.

Roman
Poslední úprava: 12 roky 1 měsíc nazpět

Vygenerováno za 0.171 sekund