F5J - Plzeň Jižní Sekce

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13344 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce

Jan Kubica napsal: Ke konfliktům - raději pojedu 2 hodiny do Plzně než 6 hodin do Olomouce. Podle mě 2 soutěže na opačných koncích republiky nevadí...

Problém je v tom, že v Olomouci jsou soutěže dvě a s tím spojený příjemný modelářský víkend, táboření na letišti, sobotní večer s hojným popíjením něčeho moravského... proti tomu malá soutěž bez buřtů, pro mě hodně nerovný boj ;) .

Pro Tomáše - jeden z důvodů naší neochoty právě řeší ministerští úředníci, kdyby to náhodou dopadlo, tak do 15. října ještě máme chvilku času....

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13345 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce

Jan Kubica napsal: Podle mě lidí, co chtějí létat mezinárodně je o dost méně než potenciálních zájemců o F5J.

Do budoucna to je jistě žádoucí cílový stav, zatím to ale vypadá tak, že když odjelo do Holíče 12 lidí, tak pak zájem o přihlášení v Havl. Brodu projevili tuším jen čtyři :-( Zájemců sice přibývá, ale pořád je jich jen tolik, že pokud v nějakém termínu odpadne 10 lidí, tak to zkrátka je velmi citelné samo o sobě. A pokud se sejde rušivých vlivů více (třeba jiná soutěž na druhém konci ČR, tak už se počet soutěžících ztenčí trochu moc.

Pro Petra - já vím, popisoval jsi mi to. Každopádně pokud bys do toho šel, tak to nemá chybu, letiště Hořice je pro F5J v ČR asi nejlepší.

Mimochodem jsme už zase trochu offtopic, možná by ty příspěvky stály za vykousnutí do samostatného threadu...
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13346 napsal RobertJicha
Odpověď od RobertJicha na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
Alesi, pls nezapomen ty nase dve souteze pridat do prihlasovani. Dekuji!!

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13350 napsal sgames

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13419 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
Ahoj Roberte,

máš nějaký plán "B" pro případ malé účasti? Možná zase spojit obě soutěže...

Já mám na sobotu už jiný program, ale s nedělí počítám.

Dík, H.

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13420 napsal RobertJicha
Odpověď od RobertJicha na téma F5J - Plzeň Jižní Sekce
Pri tomhle poctu zadny plan B nebude :unsure: . Spojeni je moznost, ale ted z hlavy nevim, kolik je min. pocet soutezicich dle pravidel.

Vygenerováno za 0.251 sekund