Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J EuroTour Szeged - 11.-12.4.

Více
11 roky 2 měsíce nazpět - 11 roky 2 měsíce nazpět #14672 napsal Tomas Hruby
Sezóna F5J pro první české piloty začala poměřně daleko od domova v Szegedu - skutečně závod Eurotour předběhl všechny domácí akce...
Akce poměrně nevyrovnaná, byla znát nevylétanost. Do finále prošli Zdeněk a Radek Malčíkovi, Radek nakonec skončil na pěkném pátém místě.
V technice žádné senzace, ale pár zajímavostí se našlo - více kusů modelu Orla, zajímavý "winglet Stork" a další drobnosti. Ovšem výsledek nakonec "superkonzervativní" a na bedně tři staré dobré Storky 6X...

Fotky na picasaweb.google.com/1099601370934091686...sggE&feat=directlink , jak vidno v českém týmu byla nálada dobrá. Dokonce i u nejmenovaného jedince, který byl po třech kole v pohodě na finálové pozici, ovšem vzápětí vyrobil tři nuly :-(
Poslední úprava: 11 roky 2 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 2 měsíce nazpět #14673 napsal Petr Dušek
Co to vidím? Radek jako tovární pilot NAN Models?

Prozradí nám nejmenovaný jedinec, jak se takové tři nuly za sebou dají vyrobit?

Více
11 roky 2 měsíce nazpět #14674 napsal Tomas Hruby
No snadno - začneš se trumfovat se Zdeňkem, kdo bude za den mít v mobilu na krokoměru víc nachozeno a tak si prostě pojistíš vítězství :-)
A vážněji - jeden let jsem prostě podělal (a ne sám), tam nemám co dodat, zbylé dva ale byly o troše smůly, prostě jsem točil poměrně slušné stoupáky dost daleko od sebe a pak jsem se dostal do rozpadu a nevyšlo to. Nebyly to žádné šílené dálky, jeden vyloženě jen kousek nad 75m, o to víc to zamrzí, nešlo o nějaký nesmyslný úlet z mé strany...

Vygenerováno za 0.250 sekund