- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
11 roky 4 týdny nazpět #14908
napsal draceq
Jooo, to vony jakože držely, ale musely být fest utažené teda
Ale je fakt, že už bylo i hůř, to jo.
Já jsem spokojen - ověřil jsem, že jsem nepostavil úplně blbý letadlo (vymlouvat se na něj evidentně nemůžu, když je schopné ve stejném komínu přestoupávat Storka - takže to umístění v F5J jde na vrub toho mezičlánku mezi vysílačem a zemí), a pokud budou panovat takové podmínky jako v sobotu, dá se s ním plnohodnotně soutěžit. Ve větru už by to asi bylo o něčem jiném, ale uvidíme. Jako bonus v té záplavě černých siluet na obloze nádherně červeně svítí a hladká folie hází v otočkách krásná identifikační prasátka - takže záměna s jiným strojem téměř nehrozí :lol: :lol:
V RCEV bych řekl, že nebýt toho větrného počasí, předváděli by nám někteří závodníci nejen od M takové nadílky ze 30 metrů, že bychom se my běžní smrtelníci nechytali. Takže ještě že bylo, jak bylo, protože jinak by taky třeba nebylo :lol: :lol:
No a skvělá organizace a tradičně pohostinné zázemí už jen podtrhují tenhle skvělý dojem z celého víkendu
Odpověď od draceq na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Radim Barč napsal: Dokud drží kšiltovky na hlavách je dobře...
Jooo, to vony jakože držely, ale musely být fest utažené teda
Ale je fakt, že už bylo i hůř, to jo.Já jsem spokojen - ověřil jsem, že jsem nepostavil úplně blbý letadlo (vymlouvat se na něj evidentně nemůžu, když je schopné ve stejném komínu přestoupávat Storka - takže to umístění v F5J jde na vrub toho mezičlánku mezi vysílačem a zemí), a pokud budou panovat takové podmínky jako v sobotu, dá se s ním plnohodnotně soutěžit. Ve větru už by to asi bylo o něčem jiném, ale uvidíme. Jako bonus v té záplavě černých siluet na obloze nádherně červeně svítí a hladká folie hází v otočkách krásná identifikační prasátka - takže záměna s jiným strojem téměř nehrozí :lol: :lol:
V RCEV bych řekl, že nebýt toho větrného počasí, předváděli by nám někteří závodníci nejen od M takové nadílky ze 30 metrů, že bychom se my běžní smrtelníci nechytali. Takže ještě že bylo, jak bylo, protože jinak by taky třeba nebylo :lol: :lol:
No a skvělá organizace a tradičně pohostinné zázemí už jen podtrhují tenhle skvělý dojem z celého víkendu
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 3 týdny nazpět #14911
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Krátké video ze soboty - převážně z finálových letů.
Datum a čas na videu je špatně nastavený
. Dá se ale použít pro orientaci. V čase 13:36:26 se pěkně nad zemí chytá Petr Malčík. V čase 13:59:00 je nejnižší bod letu letu Vlasty Vostřela - vzadu přesně na horizntu vlevo od stromů se mihne bílé křídlo a točí levé kruhy směrem ke stromům a stoupá stoupá a stoupá... (toto je ovšem pouze pro bystrozraké jedince s dobrým monitorem rychlým připojením a zapnutým HD rozlišením videa).
Datum a čas na videu je špatně nastavený
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 3 týdny nazpět #14924
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Na Hořickou soutěž F5J jsem použil národní licenci CZE 331-011 a na Přáslavickou soutěž F5J jsem použil mezinárodní označení CZE 1510 a tímto se mě v žebříčku F5J výsledky nesloučily a jsem tam za dva chlapy a tím i nižší umístění. Už jsem to psal na Stoupák a Alešovi několik mailů a nic jsem se nedozvěděl. Ví někdo jak se to dá napravit – tyto dva výsledky sloučit?
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 3 týdny nazpět #14925
napsal Milan Chalupník
Odpověď od Milan Chalupník na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Zažádat o opravné lety :lol: :lol: :lol:
11 roky 3 týdny nazpět #14926
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Kluci já to vím, ale řeším i jiné věci tak hold musíte vydržet. Vše napravíme
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 3 týdny nazpět #14928
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Přáslavické (Dubské) F5J/RCEV
Děkuji za info. Teď to je jasné i mě
Vygenerováno za 0.233 sekund