- Obdržená poděkování: 1
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
RCEV Dino1
11 roky 1 měsíc nazpět #14720
napsal sgames
RCEV Dino1 vytvořeno sgames
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 1 měsíc nazpět #14799
napsal draceq
Tak co, který bude váš?
Odpověď od draceq na téma RCEV Dino1
Příloha nebyla nalezena.
Tak co, který bude váš?
11 roky 1 měsíc nazpět - 11 roky 1 měsíc nazpět #14834
napsal draceq
Odpověď od draceq na téma RCEV Dino1
Tak poháry už mají své majitele ![:) :)]()
Ten největší zůstal v domácím týmu, u Aleše, druhé a třetí místo putovalo do Polanky, stříbro k Radimovi a bronz k Frantovi, který mi ho uzmul sice těsným, ale bohužel neodiskutovatelným šestibodovým náskokem :evil: :evil: Ale za to nádherné dvouminutové kroužení bubliny 10m nad plochou si ho zasloužil![:) :)]()
Na to, jak hrozila tragická předpověd, se nakonec počasí až na jednu půlhodinovou průtrž vydařilo, díky všem deseti statečným účastníkům za skvělou atmosféru a pohodovou soutěž.
Jen tak z rychlíku pár fotek, víc jich je od Radima Barče na polaneckém webu .
Příloha nebyla nalezena.
Ten největší zůstal v domácím týmu, u Aleše, druhé a třetí místo putovalo do Polanky, stříbro k Radimovi a bronz k Frantovi, který mi ho uzmul sice těsným, ale bohužel neodiskutovatelným šestibodovým náskokem :evil: :evil: Ale za to nádherné dvouminutové kroužení bubliny 10m nad plochou si ho zasloužil
Na to, jak hrozila tragická předpověd, se nakonec počasí až na jednu půlhodinovou průtrž vydařilo, díky všem deseti statečným účastníkům za skvělou atmosféru a pohodovou soutěž.
Jen tak z rychlíku pár fotek, víc jich je od Radima Barče na polaneckém webu .
Poslední úprava: 11 roky 1 měsíc nazpět
11 roky 1 měsíc nazpět #14861
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV Dino1
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
11 roky 1 měsíc nazpět #14864
napsal Tomas Hruby
Ad "komorní akce" - podle mě je to trochu o ne zcela šťastném termínu, tyhle prodloužené sváteční víkendy hodně lidí chce (či musí) využít spíš pro rodinné akce (dolehlo to i na mne, ale zcela jistě nejsem jediný).
Konkurence Malacek je sice reálná, kdybych neměl zmíněné jiné povinnosti, tak určitě pojedu právě do Malacek, nicméně co jsem koukal, tak tam nakonec z ČR bylo lidí jen pět, takže by počet soutěžících až tak moc velký nebyl ani tak...
Odpověď od Tomas Hruby na téma RCEV Dino1
Aleš Krátký napsal: stoupak.cz/17-souteze/reportaze/130-rcev-dino1-komorni-akce
Ad "komorní akce" - podle mě je to trochu o ne zcela šťastném termínu, tyhle prodloužené sváteční víkendy hodně lidí chce (či musí) využít spíš pro rodinné akce (dolehlo to i na mne, ale zcela jistě nejsem jediný).
Konkurence Malacek je sice reálná, kdybych neměl zmíněné jiné povinnosti, tak určitě pojedu právě do Malacek, nicméně co jsem koukal, tak tam nakonec z ČR bylo lidí jen pět, takže by počet soutěžících až tak moc velký nebyl ani tak...
11 roky 1 měsíc nazpět #14870
napsal Rišo
Odpověď od Rišo na téma RCEV Dino1
Len aby som trochu zareagoval ked uz sa tu spominaju Malacky. Ano celkovo bolo z CR 5 sutaziacich. V kategorii F5J400 bolo nakoniec 14 sutaziacich (z CR v tejto kategorii len p. Nehera) a v F5J 42 startujucich.
Vygenerováno za 0.464 sekund