Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J InterTour, Hořice 11.-12.7.2015

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15244 napsal Petr Dušek
Trochu jsem to o víkendu okouknul, a tak zde prozradím návod, jak snadno vyhrát soutěž F5J.

Nejdříve odrovnat soupeře všemi dostupnými prostředky...

Příloha nebyla nalezena.

... a potom už stačí jen vypínat nízko a ve finále letět 3x 15 minut

Příloha nebyla nalezena.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15245 napsal Jan Kubica
Ahoj Petře, konečně jsi na to přišel :-). Blahopřeji k hezké soutěži, ale proč jsi nelétal? Nebo jsem Tě ve výsledkovce přehlédl?

Taky jsem se chtěl zeptat, zda Luděk létal s malým, ale fotka odpověděla - a to jsou prý čekací doby 10-12 měsíců (asi jen pro někoho :-)).

A další jedovatost na Tomáše - druhé nejmenší výšky a chvost - nedělají soudruzi někde chybu???

H.

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15246 napsal Petr Dušek
No už takhle jsem byl dost ulítaný, ještě tak kdybych k tomu měl lítat... ;)

Vlasta říkal, že se čeká 18 měsíců... , ale možná když se ve formách barvy nějak popletou a vypadne z toho vodník Česílko, tak takovou ošklivku dostaneš rychleji :lol:

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15247 napsal Tomas Hruby

Jan Kubica napsal:
A další jedovatost na Tomáše - druhé nejmenší výšky a chvost - nedělají soudruzi někde chybu???

H.

"Podařilo" se mi zpackat první dvě kola, tak jsem si pak už hrál... Jinak ale radši bez komentáře, možná bych neměl tolik pít :-(

Více
10 roky 11 měsíce nazpět - 10 roky 11 měsíce nazpět #15248 napsal Lomcovák
Zlatá panna Honzy Micky přišla o panenství; přefikli ji... Za fotografie patří díky Lubošovi "Bobanovi" Pazderkovi.

P.S. Zbytek výškovky ze Zlaté panny v Aspire(?) Zdeňka Vojkůvky.

Příloha nebyla nalezena.

Příloha nebyla nalezena.

Příloha nebyla nalezena.

Poslední úprava: 10 roky 11 měsíce nazpět

Více
10 roky 11 měsíce nazpět #15249 napsal Milan Chalupník
Zde je několik fotek od Honzy Micky z ptačí perspektivy:
milanchalupnik.rajce.idnes.cz/Horice_F5J_11.-12.07.2015#

Romane, Zlatá panna je stále neposkvrněna a chodí pořád ladně. Styk s dospělým F5J prodělala běžná Tilie. Honza nic netušil (stejně jako Zdeněk Vojkůvka), a po přistání za 50 a následném typickém gestu radosti, mu pomocník říká: Honzo, kde máš výškovku? Aleš Krátký od vedle odpovídá: Hele, támhle je. A o dvě startoviště dál další pilot zírajíc na ozdobu v náběžce, konečně chápe, proč se ten Perfect choval za letu tak podivně.

Vygenerováno za 0.234 sekund