- Obdržená poděkování: 1
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
4th South Moravia Cup
10 roky 10 měsíce nazpět #15358
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma 4th South Moravia Cup
až na to, že dneska má být nejteplejší den v historii měření, a o víkendu to bude velmi podobné
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
10 roky 10 měsíce nazpět #15361
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma 4th South Moravia Cup
Online přenos z boretic
rmk-dubnica.webnode.sk/news/f5j-4th-south-moravia-cup-boretice/
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
10 roky 10 měsíce nazpět #15363
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma 4th South Moravia Cup
Meruňky, to je naše
A zásadní je vzít s sebou pomocníka s dobrými opičími schopnostmi ![:-) :-)]()
Příloha nebyla nalezena.
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 10 měsíce nazpět - 10 roky 10 měsíce nazpět #15364
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma 4th South Moravia Cup
...nemám rád Bořetice, a na meruňky mám po víkendu těžkou alergii...
1. Svýho vytuněnýho Cirruse jsem poslal do meruňek hned v prvním kole z nejakých 250m výšky, dostal jsem blikanec, a zmizel mi z očí = totálka
2. Cestou ze sadu s troskama v ruce mi volá Renda, že prudkej poryv větru mi v kempu ze země zvednul Tilii (stihla si zaletět jen jeden let ve druhém kole...) a prásknul s ní o další zas**** meruňkovník = přeražený obě poloviny křídla, ta jedna i s nosníkem = pro mne konec soutěže
3. Cestou v autě domů se mě Renda zklamaně ptá, jak to že nebyl na třetím místě v juniorech vyhlášený on, kdy měl být správně třetí, a teď vidím, že byl zařazen v kategorii 60+ namísto v žácích...
no jo, sice je na 13 let fakt dlouhej, ale na 60+ snad probůh nevypadá ![;) ;)]()
Ale alespoň organizace byla na pochvalu, jako nezaujatý časoměřič-pomocník jsem si to taky užil. Některé lety se fakt povedly, rozhodně bylo na co koukat, a o čem přemýšlet! Tady samozřejmě nemám na mysli krásný časoměřičky, ale výkony pajlotů![:P :P]()
...a přemýšlel jsem u sebe už i o změně modelářský kategorie na něco klidnějšího něž tohle meruňkový peklo, a napadají mne zatím jenom vláčky, všude jinde číhá taky furt nějaký nebezpečí...
Ach jo...
1. Svýho vytuněnýho Cirruse jsem poslal do meruňek hned v prvním kole z nejakých 250m výšky, dostal jsem blikanec, a zmizel mi z očí = totálka
2. Cestou ze sadu s troskama v ruce mi volá Renda, že prudkej poryv větru mi v kempu ze země zvednul Tilii (stihla si zaletět jen jeden let ve druhém kole...) a prásknul s ní o další zas**** meruňkovník = přeražený obě poloviny křídla, ta jedna i s nosníkem = pro mne konec soutěže
3. Cestou v autě domů se mě Renda zklamaně ptá, jak to že nebyl na třetím místě v juniorech vyhlášený on, kdy měl být správně třetí, a teď vidím, že byl zařazen v kategorii 60+ namísto v žácích...
Ale alespoň organizace byla na pochvalu, jako nezaujatý časoměřič-pomocník jsem si to taky užil. Některé lety se fakt povedly, rozhodně bylo na co koukat, a o čem přemýšlet! Tady samozřejmě nemám na mysli krásný časoměřičky, ale výkony pajlotů
...a přemýšlel jsem u sebe už i o změně modelářský kategorie na něco klidnějšího něž tohle meruňkový peklo, a napadají mne zatím jenom vláčky, všude jinde číhá taky furt nějaký nebezpečí...
Ach jo...
Poslední úprava: 10 roky 10 měsíce nazpět
- Bedřich Koros
- Odborník
-
Méně
Více
10 roky 10 měsíce nazpět #15365
napsal Bedřich Koros
Odpověď od Bedřich Koros na téma 4th South Moravia Cup
Ahoj Radku.
Tak konečně vysvětlení k "úspěchu". A já jsem si po studiu výslédků říkal - co mohlo být za tím výsledkem Radka - snad ne že to bylo ve vinném regionu. Já bych se tomu těžko bránil.
Ale postrádám vysvětlení dalších krajanů třeba Míry K.
Za rok jim to Radku jistě "Team RC NOVO" ukáže - snad nebude Luděk sám.
Vláčky je nuda.
Zdravím BK-HK.
Tak konečně vysvětlení k "úspěchu". A já jsem si po studiu výslédků říkal - co mohlo být za tím výsledkem Radka - snad ne že to bylo ve vinném regionu. Já bych se tomu těžko bránil.
Ale postrádám vysvětlení dalších krajanů třeba Míry K.
Za rok jim to Radku jistě "Team RC NOVO" ukáže - snad nebude Luděk sám.
Vláčky je nuda.
Zdravím BK-HK.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
10 roky 10 měsíce nazpět #15366
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma 4th South Moravia Cup
Ti poslední čtyři s absolutní nulou nedorazili, jen se předem neodhlásilii, tak zůstali v rozlosování a výsledcích programu.
Vygenerováno za 0.181 sekund