Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

RCEV Chomutov č.660, 11.6.-12.6.

Více
10 roky 6 dní nazpět - 10 roky 5 dní nazpět #16930 napsal Radek Novotny
Petre, zrovna jsme se dnes bavili o tom samem, ze by jsme to odlitali v jednom dni.

Takze vzhledem k nejistemu vyhledu pocasi na nedeli a k poctu prihlasenych budeme litat na 3 skupiny a odlitame to na 7-8 kol jen v sobotu. V nedeli uz to vypada i na trochu vody...
Poslední úprava: 10 roky 5 dní nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 5 dní nazpět #16936 napsal Mirek Kotula
Tak jak je to, je ta soutěž dvou denní nebo jedno denní. Já jen, kolik si mám vzít menáže. :woohoo:

Více
10 roky 5 dní nazpět #16937 napsal Milan Chalupník
Mirku, zde je to jasně:

Takze vzhledem k nejistemu vyhledu pocasi na nedeli a k poctu prihlasenych budeme litat na 3 skupiny a odlitame to na 7-8 kol jen v sobotu.

Více
10 roky 5 dní nazpět - 10 roky 5 dní nazpět #16939 napsal Radek Novotny
Ještě jednou potvrzuju lítání jen v sobotu na 7-8 kol. Potvrzuje mi to i windguru a Aladin, že v neděli od noci/rána můžeme počítat už s deštěm, ale celá sobota má být ještě v pohodě.

Jináč Nápravníkojc budou mít pro nás bufýtek - kafe, koláčky, pivo, pito, a i něco na gril.
Poslední úprava: 10 roky 5 dní nazpět

Více
10 roky 5 dní nazpět #16942 napsal Mirek Kotula
Můžeme si dát 12-15 kol a lítat se může i v neděli, páč v neděli pršet nebude. By jsem v kostele. Takto by se přebor dostal úplně do jiné třídy, že ano. Pršet má jen podle Windguru a to i v sobotu, dle ostatních, ale pršet nemá ani v sobotu ani v neděli.

Více
10 roky 5 dní nazpět #16943 napsal Ivan Horejsi
Radku, tak ale prosim rict. Musíme se bud zaridit na prenocovani nebo ne.
V patek v poledne by se to uz menit nemelo.

Vygenerováno za 0.184 sekund