- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
Weilheim - F5J Eurotour finále
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17291
napsal Tomas Hruby
Weilheim - F5J Eurotour finále vytvořeno Tomas Hruby
S radostí oznamuji, že po roce má ČR opět vítěze Eurotour - Petr Malčík vyhrál poslední závod, čímž si zajistil i celkové prvenství!!! Není co dodat - gratulace a super úspěch, navíc je v celkové klasifikaci Vlasta Vostřel třetí a Radek Malčík čtvrtý a ještě k tomu byl v posledním závodě na druhém místě Zdeněk Malčík ![:) :)]()
Nějaké fotky nasypu na net večer a dám sem odkaz.
Závod ve Weilheimu by si zasloužil větší popis, mohu jen konstatovat, že podobně jako loni šlo skutečně o finále se vším všudy a s ohledem na výborné počasí byly výkony bez nadsázky fantastické, tohle skutečně nemá na domácích závodech, ale ani na většině Eurotour obdobu. Připadá vám snad zapsaný výsledek 9:56, 50bodů přistání a cca 50 metrů výšky jako skvělý? Minulý víkend to klidně mohl být "průser a škrtačka"...
Nějaké fotky nasypu na net večer a dám sem odkaz.
Závod ve Weilheimu by si zasloužil větší popis, mohu jen konstatovat, že podobně jako loni šlo skutečně o finále se vším všudy a s ohledem na výborné počasí byly výkony bez nadsázky fantastické, tohle skutečně nemá na domácích závodech, ale ani na většině Eurotour obdobu. Připadá vám snad zapsaný výsledek 9:56, 50bodů přistání a cca 50 metrů výšky jako skvělý? Minulý víkend to klidně mohl být "průser a škrtačka"...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
9 roky 9 měsíce nazpět #17293
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Weilheim - F5J Eurotour finále
Tome to je na článek co myslíš ? já chtěl napsat alespoň krátké chvalozpěvy na Petra, ale možná by si to zasloužilo něco delšího hm ? hm ?
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 9 měsíce nazpět - 9 roky 9 měsíce nazpět #17294
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Weilheim - F5J Eurotour finále
Měl by si to napsat ten, kdo vyhrál
Anebo by byl optimální Zdeněk, který k této lokalitě má velice osobní vztah ![:-) :-)]()
Já se spíš možná dokopu k celkovému ohlédnutí za sezónou Eurotour, kde bych přirozeně i specifika některých závodů zmínil, na samostatný článek o Weilheimu to ode mne nevidím.
Já se spíš možná dokopu k celkovému ohlédnutí za sezónou Eurotour, kde bych přirozeně i specifika některých závodů zmínil, na samostatný článek o Weilheimu to ode mne nevidím.
Poslední úprava: 9 roky 9 měsíce nazpět
9 roky 9 měsíce nazpět - 9 roky 9 měsíce nazpět #17296
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Weilheim - F5J Eurotour finále
sepiš cokoliv. Ty ty akce vymetáš. Zdenda nic nenapíše (zkusím ho dneska zlomit, ale bude pracovně vytížen), Petr nebude mít čas (školně vytížen), a tak to vyjde na tebe trenére
Poslední úprava: 9 roky 9 měsíce nazpět
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17297
napsal Milan Chalupník
Odpověď od Milan Chalupník na téma Weilheim - F5J Eurotour finále
K těmto všem úspěchům velká gratulace
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 9 měsíce nazpět #17298
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Weilheim - F5J Eurotour finále
Tak to je super megaúspěch!!!
Jestli se mi podaří Péťu jednou v daleké budoucnosti na závodech "vyčadit", bude to pro mne mít takhle mnohem větší hodnotu!![:) :)]()
Přidávám se ke gratulantům starej pardále!
Jestli se mi podaří Péťu jednou v daleké budoucnosti na závodech "vyčadit", bude to pro mne mít takhle mnohem větší hodnotu!
Přidávám se ke gratulantům starej pardále!
Vygenerováno za 0.296 sekund