- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
Manušická RCEV soutěžička
9 roky 7 měsíce nazpět #17623
napsal Rada
Manušická RCEV soutěžička vytvořeno Rada
Vláďa Papírník s teamem Přátel letiště Manušice uspořádali v sobotu 22. října "historicky první, nejlepší a nepřekonatelnou Manušickou RCEV soutěžičku". Přeloženo do běžné češtiny šlo o naprosto luxusní přátelské setkání a polétání dle pravidel RCEV, kde dobrá nálada tekla proudem!
Původně jsem chtěl spáchat i nějaký ten článek, ale Honzovy dojmy byly tak intenzivní že mně předběhl:
www.rcex.cz/?p=5210
A já bych (pod tíhou předvedených výkonů) stejně nic lepšího nevyplodil![;) ;)]()
Mraky fotek jsou na Facebooku:
www.facebook.com/Spolek-p%C5%99%C3%A1tel..._id=1584086271620252
Pokud se vše zdaří tak, jak je plánováno, bude příští štace "neoficiální zimní ligy RCEV" u nás v Suché. O termínu bude včas informováno.
Původně jsem chtěl spáchat i nějaký ten článek, ale Honzovy dojmy byly tak intenzivní že mně předběhl:
www.rcex.cz/?p=5210
A já bych (pod tíhou předvedených výkonů) stejně nic lepšího nevyplodil
Mraky fotek jsou na Facebooku:
www.facebook.com/Spolek-p%C5%99%C3%A1tel..._id=1584086271620252
Pokud se vše zdaří tak, jak je plánováno, bude příští štace "neoficiální zimní ligy RCEV" u nás v Suché. O termínu bude včas informováno.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
9 roky 7 měsíce nazpět #17625
napsal Papir
Odpověď od Papir na téma Manušická RCEV soutěžička
Děkujeme za pochvalu. Už teď se těšíme do Suché na pokračování. Snad se i malinko rozrosteme. Nějak jsme s sebou strhli dalšího nadějného pilota ![:cheer: :cheer:]()
Papíra
Papíra
9 roky 7 měsíce nazpět #17626
napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Manušická RCEV soutěžička
Nazdar Rudo, doufám, že budeš informovat na Stoupáku. Docela rád bych se zajel podívat (a zalétat). O Manušicích jsem neměl ani tušeníRudolf Rada napsal: Pokud se vše zdaří tak, jak je plánováno, bude příští štace "neoficiální zimní ligy RCEV" u nás v Suché. O termínu bude včas informováno.
9 roky 7 měsíce nazpět #17628
napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Manušická RCEV soutěžička
Ahoj Karle, informovat o termínu setkání v Suché určitě budu předem. Konkrétní datum bude podřízeno pracovním a jiným povinnostem většiny zúčastněných (a to nejlépe tak aby oba Kubicové nemohli :lol: ), tak aby se nás mohlo sejít co nejvíce.Karel Mrázek napsal: Nazdar Rudo, doufám, že budeš informovat na Stoupáku. Docela rád bych se zajel podívat (a zalétat). O Manušicích jsem neměl ani tušení
9 roky 7 měsíce nazpět #17629
napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Manušická RCEV soutěžička
Pokud se zúčastním a budeme si s Honzou vzájemně radit, tak nás máš vyřešené
, jen nevím co s mladým
.
Vygenerováno za 0.279 sekund