Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

1. SSSZ

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18318 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma 1. SSSZ

Miroslav Kopecký napsal: Rudo koukám na windguru a měli by jste začít poroučet větru dešti :-)

Už poroučíme, ale na jiném serveru :P
Norové hlásí až 19oC a vítr 0 - 2 m/s. Ale jinak si obecně myslím že předpověď týden dopředu je o ničem ;)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18323 napsal martin horák
Odpověď od martin horák na téma 1. SSSZ
Rudo prosím pošli mi emailem tel. číslo . Přece jenom je to k vám na tu sobotu dosti daleko.Tak kdybych něco potřeboval. Děkuji Martim martin483@seznam.cz

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18331 napsal Rada

Martin Horák napsal: Rudo prosím pošli mi emailem tel. číslo . Přece jenom je to k vám na tu sobotu dosti daleko.Tak kdybych něco potřeboval. Děkuji Martin

Klidně veřejně, to kdyby bylo potřeba i pro ostatní: 602 387 667

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18344 napsal libor
Odpověď od libor na téma 1. SSSZ
Mě jsi Rudo nějak zasklil! Polska Rzeczpospolita Ludowa. Doufám, že nebudu muset šukat letadlo někde v lese, až mi ta tajemná nová bílá věcička s displejem vypne motor a nenechá mě ho už zapnout! Mam nadzeie, že nebudu 1 kwiecień ostatni!

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18345 napsal Rada

Libor Kolman napsal: Mě jsi Rudo nějak zasklil!

To bych si Libore nikdy nedovolil :unsure: Co si vzpomínám, tak naše komunikace usnula na zemi za kterou nastoupíš. Takže tě znamenám!
No a šukání letadel se u polské reprezentace tak nějak předem automaticky předpokládá :lol:

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18350 napsal Ivan Krajčovič
Odpověď od Ivan Krajčovič na téma 1. SSSZ
Tak si mě taky Rudo napiš. Budu reprezentovat Krakonošovo.
Chci přijet už v pátek a přespat na letišti a doufám že nebudu sám abych se nebál.
Čau Ivan

Vygenerováno za 0.235 sekund