Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J Tisza Cup, HUNGARY

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18434 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5J Tisza Cup, HUNGARY

Milan Chalupník napsal: Ou, těch Radkových 45 za přistání zamrzí, alespoň jednu tisícovku tomu "mimozemšťanovi" to chtělo sebrat. Gratulace převeliká :) :) :)

Jinak z pohledu Radkova dá se říct dlouhodobého "osobního napovídače" jsem to viděl následovně...
První finále letěl Radek s 1600g modelem relativně na jistotu (čti 37 metrů :-) ) - správné rozhodnutí na začátek, ale Arjan zkrátka dal méně. Jelikž Vlasta Vostřel za letu ukradl z Infinity B. Majerčíka křídlo a konal se tedy reflight, tak jsem Radkovi tak trochu nařídil, že měníme plán a reflight se poletí s ultralight (cca 1100g), dokonce mi to stálo za to, že jsem mu pro něj doběhl. Jo, fakt jsem běžel, že nevěříte? :-)
Výška se srazila na 23m, Arjan ale ještě přitlačil a s velkým štěstím to naletěl (tohle bylo opravdu na hraně), nicméně proti prvnímu letu se rozdíl ztenčil.
S lehoušem se pokračovalo i nadále, ale Arjan zase zariskoval a na výšce Radka dostal, bohužel to prohloubilo první přistání za 45b. Třetí let měl Radek snahu přemýšlet o opatrnosti, ale trochu jsem ho s plným vědomím, že to v případě neúspěchu schytám hecoval - výsledek vidíte ve výsledcích, na výšce Arjana dostal, ale bohužel přišla druhá chybička na přistání. Škoda...

Každopádně to bylo super představení, kdy fantasticky létali vlastně všichni finalisté, asi bych to z hlediska úrovně finále dal až na druhé místo za loňský Weilheim, ale jen o nepatrný kousek - krásné!!!!

Ještě dodávám, že Arjan má sice problematickou pověst, ale zapsané výšky pokládám za zcela reálné, v tomto případě nejsou žádné spekulace na místě, zejména v třetím letu vypínali těsně vedle sebe a ty dva metry rozdílu určitě sedí, přesně takto to i vypadalo - je na místě gratulovat i jemu, tentokrát o zaslouženém vítězství není důvod pochybovat.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18437 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J Tisza Cup, HUNGARY
Pěkně napsáno, a je fakt, že ty výsledky jsou z říše snů pro nás, obyčejné smrtelníky

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Vygenerováno za 0.168 sekund