Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

RCEV Nová Paka 20.5.2017

Více
9 roky 3 týdny nazpět - 9 roky 3 týdny nazpět #18852 napsal Radek Novotny
Díky organizátorům za odvahu zorganizovat soutěž v tak větrném počasí. Létání bylo jednoduché (formace poštolka...) ale na přistávání se vždycky seřadilo dost lidí v depu a pozorovali "zatáčky smrti". Určitě v tom nebyla žádná zlomyslnost, ale bylo to velmi výživné a poučné B)

Skoro všichni jsme se s tím popasovali dobře. Říkám skoro, protože Jirka Veselovský, Martin Horák, Béda Koros, a možná ještě pár dalších tento týden nebudou brát mobily, protože budou mít prsty od lepidla...

Jak jsem psal výše před soutěží, že v takovém počasí-větru může na bednu upadnout kdokoliv, tak to nebyla pravda. Protože na bednu doletěli jen ti nejlepší, a to v pořadí:
1. Michal Jirásko (s Brďasem 2.5m) - oprava, jen 2m rozpětí...!
2. Ivan Krajčovič (s vlastní vakuovkou)
3. Jirka Muhl (s přehlasovaným "u"...)

Tentokrát jediný junior Štěpán Horák lítal dobře, a na rozdíl od jeho taťky nic lepit doma nemusí!

A tady ještě přibude dole foto vítězů, tentokrát bez modelů, jinak by to byla fotka jak s letadly pro letadlovou loď, se složenými křídly. :)

Příloha nebyla nalezena.

Poslední úprava: 9 roky 3 týdny nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 3 týdny nazpět #18853 napsal sgames

Více
9 roky 3 týdny nazpět #18854 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma RCEV Nová Paka 20.5.2017
Naprostý souhlas s Radkem.
Ale neméně odvážní byli i všichni soutěžáci, co se odhodlali postavit v tom větru na start. Protože už jen to stání na bodě (kdy leckdy vítr rval éro z ruky) a čekání na pokyn ke startu, vyžadovalo celé muže B)
A Martina Horáka jsem sledoval, podle mě lítal kolem toho stromu schválně tak dlouho, dokud ho netrefil :P

Více
9 roky 3 týdny nazpět #18855 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma RCEV Nová Paka 20.5.2017
Koukám, že to byla dobrá "legrace", už jsem viděl leccos, ale že by vítěz měl jediné maximum a jinak vše pod šest minut a zbylí dva na bedně dokonce neměli úplné maximum (počítám nad 9:45) vůbec žádné jsem snad ještě neviděl :-(
Gratuluji všem k přežití, asi to byl záhul...

Více
9 roky 3 týdny nazpět #18857 napsal Cayman
Odpověď od Cayman na téma RCEV Nová Paka 20.5.2017
Radku, pouze doplním, že ten brďas je "dvoumetrovka" a v tom větru se mi to víc než hodilo. Za LMK Nová Paka všem děkujeme za odvahu se zúčastnit.

Vygenerováno za 0.218 sekund