- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
RCEV žebříček 2017
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 9 měsíce nazpět #19247
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re:RE: RCEV žebříček 2017
Stavíš proti sobě dvě odlišné akce, které se podle mne tak jednoduše srovnávat nedají.
Na naplánování a zápis soutěže do nového kalendáře je rok času. Ale že pořadatel onemocní, dramaticky se zhorší předpověď počasí nebo letiště zatopí voda, to se tři měsíce dopředu naplánovat nedá :ohmy: .
Snad bych se jen přimlouval za dřívější otevření formuláře pro zápis soutěží na stránkách KLeM, ale asi i to je zbytečné, stejně se většina soutěží zapisuje v posledním týdnu před termínem (nebo po něm :silly: )
Na naplánování a zápis soutěže do nového kalendáře je rok času. Ale že pořadatel onemocní, dramaticky se zhorší předpověď počasí nebo letiště zatopí voda, to se tři měsíce dopředu naplánovat nedá :ohmy: .
Snad bych se jen přimlouval za dřívější otevření formuláře pro zápis soutěží na stránkách KLeM, ale asi i to je zbytečné, stejně se většina soutěží zapisuje v posledním týdnu před termínem (nebo po něm :silly: )
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
8 roky 9 měsíce nazpět - 8 roky 9 měsíce nazpět #19248
napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Re:RE: RCEV žebříček 2017
Nikoliv, stavím proti sobě tvrzení, že - cituji - "termín 3 měsíce dopředu je proto, aby se měli soutěžící čas připravit na to, že bude soutěž v daném termínu a naplánovat si účast na ní" a fakt, že celé toto tvrzení jde do kopru v momentě, kdy s termínem pohnu o týden, dva, měsíc jinam pár dnů před soutěží.
Je to to samé, jako kdybych na začátku sezóny svazu oznámil: "Letos na jaře udělám soutěž" a 1. května sdělil "Soutěž bude 20. května". Projde mi to? Těžko....
Dobře, máme ochrannou lhůtu 3 měsíce na "přípravu". (podle mě nesmyslně dlouhá, ale budiž, je taková). Tak potom ať změny již oznámených termínů soutěží tuto lhůtu respektují!
A rejpu do toho proto, aby se konečně někdo zamyslel nad tím, jak je stanovený systém lhůt absurdní, nebo alespoň jak absurdně je interpretován.
Je to to samé, jako kdybych na začátku sezóny svazu oznámil: "Letos na jaře udělám soutěž" a 1. května sdělil "Soutěž bude 20. května". Projde mi to? Těžko....
Dobře, máme ochrannou lhůtu 3 měsíce na "přípravu". (podle mě nesmyslně dlouhá, ale budiž, je taková). Tak potom ať změny již oznámených termínů soutěží tuto lhůtu respektují!
A rejpu do toho proto, aby se konečně někdo zamyslel nad tím, jak je stanovený systém lhůt absurdní, nebo alespoň jak absurdně je interpretován.
Poslední úprava: 8 roky 9 měsíce nazpět
- Radek Novotny
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 9 měsíce nazpět - 8 roky 9 měsíce nazpět #19250
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Re:RE: RCEV žebříček 2017
Petře D., naprosto s tebou souhlasím.
Petře K., dovedu si představit situaci, kdy Tebou zmiňovaný 3 měsíční termín na nahlášení soutěže na svaz by byl zredukován např. na 30 dnů, a stejně by se opět objevil někdo, kdo by to nahlašoval o 2 dny později, a stejná diskuze by začala od začátku, proč 30, a ne třebas 21 dnů.
Já vidím ten 3 měsíční termín jako naprosto v pořádku, jen stačí ho respektovat, když už je daný.
A jak píše Petr Dušek, termín nahlášení soutěže je naprosto něco jiného, než posouvání termínu již nahlášené soutěže z objektivních příčin.
Sám vidím ještě i pár jiných možných důvodů proč ten termín nezkracovat, ale... Přijeď na MČR, a máme tam 2 večery na diskutování...
Petře K., dovedu si představit situaci, kdy Tebou zmiňovaný 3 měsíční termín na nahlášení soutěže na svaz by byl zredukován např. na 30 dnů, a stejně by se opět objevil někdo, kdo by to nahlašoval o 2 dny později, a stejná diskuze by začala od začátku, proč 30, a ne třebas 21 dnů.
Já vidím ten 3 měsíční termín jako naprosto v pořádku, jen stačí ho respektovat, když už je daný.
A jak píše Petr Dušek, termín nahlášení soutěže je naprosto něco jiného, než posouvání termínu již nahlášené soutěže z objektivních příčin.
Sám vidím ještě i pár jiných možných důvodů proč ten termín nezkracovat, ale... Přijeď na MČR, a máme tam 2 večery na diskutování...
Poslední úprava: 8 roky 9 měsíce nazpět
8 roky 9 měsíce nazpět #19253
napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Re:RE: RCEV žebříček 2017
Rád bych, ale nepustí mě bohužel pracovní povinnosti
Bohužel jsem letos slibně naplánovanou sezónu musel v zájmu lehkého rozvoje podnikatelských aktivit značně seškrtat ![:) :)]()
Víš, mě teď nešlo o nějaké zkracování lhůt. Já rozhodnutí svazu respektuju (pouze jsem se zkoušel u nich doptat na všechny možnosti), ale jenom díky tomu, že jsem se v tom začal rejpat, praštila mě do očí tahle nesrovnalost. Mě šlo o to, že pokud budu brát v potaz argumenty, jímž mi byl dodatečný nezápis a lhůty vysvětleny, je jakákoliv lhůta naho..o, když s tím termínem stejně může pořadatel cvičit, jak se mu zlíbí...
Ale dobrá, končíme tuto diskuzi zde, kdo chcete, zamyslete se nad tím
Já budu doufat, že počasí a jiné okolnosti budou stát při nás a termíny správně a včas nahlášené nebudeme muset nikdo měnit
Víš, mě teď nešlo o nějaké zkracování lhůt. Já rozhodnutí svazu respektuju (pouze jsem se zkoušel u nich doptat na všechny možnosti), ale jenom díky tomu, že jsem se v tom začal rejpat, praštila mě do očí tahle nesrovnalost. Mě šlo o to, že pokud budu brát v potaz argumenty, jímž mi byl dodatečný nezápis a lhůty vysvětleny, je jakákoliv lhůta naho..o, když s tím termínem stejně může pořadatel cvičit, jak se mu zlíbí...
Ale dobrá, končíme tuto diskuzi zde, kdo chcete, zamyslete se nad tím
- Radek Novotny
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 9 měsíce nazpět #19269
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma RCEV žebříček 2017
Žebřík RCEV v úvodu článku byl aktualizován po soutěži v Suché 19.8.2017.
8 roky 9 měsíce nazpět #19271
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV žebříček 2017
olala, jak jsme to mohli dopustit
Vygenerováno za 0.182 sekund