Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J 2017 žebříček

Více
8 roky 5 měsíce nazpět - 8 roky 5 měsíce nazpět #19698 napsal Tomas Hruby
Konečně jsem nějak poskládal žebříček (proti Stoupáku se jako obvykle rozpadaly licence, takže se od "online" liší).
Snad to bude sedět, na případné protesty máte cca týden, příští týden se musí odeslat na SMČR.
Komentář stručný - navrhuji zákonem zakázat Malčíky, nebo možná nějaký účinný postřik???
Poslední úprava: 8 roky 5 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 5 měsíce nazpět - 8 roky 5 měsíce nazpět #19699 napsal TomHlavinka
Odpověď od TomHlavinka na téma F5J 2017 žebříček
Malčíky nestříkat, ale přepsat jim v žebříčku klub na LMK Litovel. To stejné prosím doplň u mě.
Poslední úprava: 8 roky 5 měsíce nazpět

Více
8 roky 5 měsíce nazpět #19700 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re:F5J 2017 žebříček
Ok, jinak kluby uz doplnuji, vecer dam verzi, kde uz techto nalezitosti chybi mnohem mene.

Více
8 roky 5 měsíce nazpět #19701 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re:F5J 2017 žebříček
Dovolím si ještě jinou poznámku k těm klubům. Od velké přeregistrační akce klubů jako pobočných spolku uteklo již poměrně hodně vody, i webové stránky svazu dostaly od té doby novou podobu. Jen seznam klubů SMČR zůstává stále ve své historické podobě, včetně klubů již zaniklých a s dalšími chybami.

Tím chci mimo jiné naznačit, že trenér by se musel hodně zapotit, aby do žebříčku správné kluby ke jménům a licencím doplnil... :(

Více
8 roky 5 měsíce nazpět #19702 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re:F5J 2017 žebříček
Dokud to nebude ok na svazu (což podle mě nemůže být problém) tak to bude špatně i tady :( já to totiž importuju od nich

Více
8 roky 5 měsíce nazpět #19703 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re:F5J 2017 žebříček
Petr ma pravdu v tom, ze je v tom chaos , uz jsem na par nesouladu narazil. Ale moc to neresim, proste chyby omezim a kdyz zbyde rekneme 10-15% nesouladu, tak co :-)

Vygenerováno za 0.168 sekund