Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J 2017 žebříček

Více
8 roky 5 měsíce nazpět #19719 napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Re:F5J 2017 žebříček
Tome Ferda Kalivoda je MK Terezín CZE 418-08. Jinak pěkný žebříček, víc než 50 pilotů se zúčastnilo min. 3 soutěží! A to letos se řady F5Jéčkařů rozrostou o další z F3J. Co vím tak se připravují Jarda Vostřel, Jirka Ducháň, Térovi, Honza Vácha, jrka Kadlec, Zdeněk Nespěchal a možná ještě další?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 5 měsíce nazpět #19721 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Re:F5J 2017 žebříček

Alois Hrabáček napsal: Tome .... letos se řady F5Jéčkařů rozrostou o další z F3J

Jo jo letos bude konečně maso.

Více
8 roky 5 měsíce nazpět #19722 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Re:F5J 2017 žebříček
Ahoj Tome,
poznámka!!! já a Karel Jeřábek (čili klub č. 71) jsme MK Severka Modelpark Suché. MK Chlumec se to jmenovalo tak před 10 a více lety, kdes to vyhrabal :-) ?

Více
8 roky 5 měsíce nazpět #19723 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re:F5J 2017 žebříček

Rudolf Rada napsal: Ahoj Tome,
poznámka!!! já a Karel Jeřábek (čili klub č. 71) jsme MK Severka Modelpark Suché. MK Chlumec se to jmenovalo tak před 10 a více lety, kdes to vyhrabal :-) ?

Víš Rudo, to je právě ten průser a chaos, o kterém se tu bavíme... Našel jsem to totiž na oficiálním webu SMČR - můžes se přesvědčit sám: svazmodelaru.cz/klem/odkazy-na-kluby/ , fakt je tam ještě MK Chlumec :-(

Už jsem to poslal na Ivana, možná to ještě půjde opravit, každopádně ale na svazu budou v klidu, když to tam je podle jejich webu :-)

Více
8 roky 5 měsíce nazpět #19724 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Re:F5J 2017 žebříček

Pavel Svoboda napsal:

Alois Hrabáček napsal: Tome .... letos se řady F5Jéčkařů rozrostou o další z F3J

Jo jo letos bude konečně maso.

Ba, ba. Na letošní MČR musíme vymyslet nějaké kvalitní a neprůstřelné kvalifikační podmínky, něco jako "min. 2 sezony soustavné účasti na soutěžích F5J" :lol: :silly: :lol:
Případně navrhněte něco vlastního :P

Více
8 roky 5 měsíce nazpět #19725 napsal pik
Odpověď od pik na téma Re:F5J 2017 žebříček

Alois Hrabáček napsal: A to letos se řady F5Jéčkařů rozrostou o další z F3J. Co vím tak se připravují Jarda Vostřel, Jirka Ducháň, Térovi, Honza Vácha, jrka Kadlec, Zdeněk Nespěchal a možná ještě další?

:ohmy: Tak v tom případě to letos taky přijedu zkusit :)

Vygenerováno za 0.235 sekund