- Obdržená poděkování: 0
F5J 2017 žebříček
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Jo jo letos bude konečně maso.Alois Hrabáček napsal: Tome .... letos se řady F5Jéčkařů rozrostou o další z F3J
poznámka!!! já a Karel Jeřábek (čili klub č. 71) jsme MK Severka Modelpark Suché. MK Chlumec se to jmenovalo tak před 10 a více lety, kdes to vyhrabal
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 0
Rudolf Rada napsal: Ahoj Tome,
poznámka!!! já a Karel Jeřábek (čili klub č. 71) jsme MK Severka Modelpark Suché. MK Chlumec se to jmenovalo tak před 10 a více lety, kdes to vyhrabal?
Víš Rudo, to je právě ten průser a chaos, o kterém se tu bavíme... Našel jsem to totiž na oficiálním webu SMČR - můžes se přesvědčit sám: svazmodelaru.cz/klem/odkazy-na-kluby/ , fakt je tam ještě MK Chlumec :-(
Už jsem to poslal na Ivana, možná to ještě půjde opravit, každopádně ale na svazu budou v klidu, když to tam je podle jejich webu
Ba, ba. Na letošní MČR musíme vymyslet nějaké kvalitní a neprůstřelné kvalifikační podmínky, něco jako "min. 2 sezony soustavné účasti na soutěžích F5J" :lol: :silly: :lol:Pavel Svoboda napsal:
Jo jo letos bude konečně maso.Alois Hrabáček napsal: Tome .... letos se řady F5Jéčkařů rozrostou o další z F3J
Případně navrhněte něco vlastního
Alois Hrabáček napsal: A to letos se řady F5Jéčkařů rozrostou o další z F3J. Co vím tak se připravují Jarda Vostřel, Jirka Ducháň, Térovi, Honza Vácha, jrka Kadlec, Zdeněk Nespěchal a možná ještě další?
:ohmy: Tak v tom případě to letos taky přijedu zkusit