Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

MČR F5J 2018 Modelpark Suché

Více
7 roky 11 měsíce nazpět - 7 roky 11 měsíce nazpět #20574 napsal jiri kotrba
Nesouvisející dotaz : dnes mi za letu explodovalo koncové žebro křídla v nasazení spojky ( ocel 4mm kulatina ) - praskot překližky ve výšce 70m. Dopad trupu se zbývajícím levým křídlem do řepky vývrtkou - měkký dosed - poškození nula. K3000
dosedl na řepku na plocho, včetně ocasek O.K. Minulý týden se mi zase u této K3000 vytrhla za letu přepážka, která v centroplánu drží zadní šroub centroplánu křídla - opět přistání O.K. Přistávání na dozrávající řepku - éro se vůbec do řepky nezasune a zůstane na ní ležet.
Neznáte někoho kdo dělá 3dílné křídlo cca 3 až 3,5m rozpětí - laminát, třeba starší. ?

Příloha nebyla nalezena.

Příloha nebyla nalezena.

Poslední úprava: 7 roky 11 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20575 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma MČR F5J 2018 Modelpark Suché

Petr Dušek napsal: Abych trochu zvedl výkon pohonu, tak jsem celou soutěž nabíjel baterii HV Bolt na 4,4V na článek.

A pozoroval jsi nějaký znatelný rozdíl?

Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20576 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma MČR F5J 2018 Modelpark Suché
Krátká reportáž a prvních pár fotek od Karla Jeřábka:
www.mkchlumec.cz/index.php/1065-reportaz...cr-v-kategorii-f-5-j

Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20577 napsal Martin Veleba
Jednalo se o LiPo Thunder Power RC MAGMA 70C 850 mAh používaná jednu sezonu

Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20578 napsal Petr Dušek
Bohužel rozdíl jsem nepozoroval... kdyby s moji baterkou letěl Jarda Vostřel ve třetím finále, tak mohl být mistr, rozhodně by se do takové výšky nedostal... ;) .

Beze srandy, jedná se o baterie Bolt V2 850, netuším v čem ta V2 inovace spočívá, ale rozhodně ne ve zvýšení výkonu proti menší a lehčí verzi bez V2.

Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20579 napsal Tomas Hruby

Petr Dušek napsal: Beze srandy, jedná se o baterie Bolt V2 850, netuším v čem ta V2 inovace spočívá, ale rozhodně ne ve zvýšení výkonu proti menší a lehčí verzi bez V2.

Píšu to pořád dokola - Bolt je super, ale ten první lehký (létám víceméně jen tohle), V2 je bullshit - těžší, ale zato horší :-(
Bohužel, tohle vylepšení se nepovedlo :-(

Naopak z inovací vypadá dobře nová řada Graphene s názvem Panther, o víkendu jsem je honil v copterech a ty fakt tvrdé jsou. Verze 3s500mAh bude určitě dobrá do lehkých F5J, uvidíme, jestli se časem objeví i nějaké větší v sestavě vhodné na těžší F5J. Viz hobbyking.com/en_us/catalog/category/vie...graphene-75c/id/8281

Vygenerováno za 0.234 sekund