Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J - 4.-5.5.2019 - Hořice-Choteč

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21537 napsal sgames

Martin Beseda napsal: Já používám jenom tu novou mezinárodní.

tak to je pak jiná. Bohužel ale pro české soutěže vyžaduji českou licenci, nikoli FAI.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21538 napsal Beseda
Nešlo by to zjednodušit? Všude používám a uvádím pouze tu jednu, mezinárodní. Je předsi platná i na národních soutěžích.

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21599 napsal Beseda
Na MČR jsem se bez problémů přihlásil s jednou licencí. Sem to ale nejde.

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21600 napsal Petr Dušek
Je to dotaz na Aleše, jak to má ve formuláři nastaveno, ale myslím, že není takový problém vyplnit na domácí soutěž z kalendáře SMČR těch 6 číslic národní licence SMČR.
Až ten systém Aleš dodělá, a mám pocit že se teď nenudí, tak si jen vybereš svoje jméno ze seznamu a bude hotovo :) .

Více
7 roky 2 měsíce nazpět #21601 napsal sgames
Kluci systém je jednoduchý
1) Je li u soutěže v databázi nastaveno : Je mezinárodní = ANO : tak vyžaduj FAI licenci
2) Je li u soutěže nastaveno : je pouze pro domácí (neboli je mezinárodní = NE) : tak vyžaduj striktně CZE-111-222 a nic jiného.

Aktuálně je u mezinárdních akcí vypnuta nutnost mít FAI licenci (resp to nevyžaduje žádnou) protože se mi tam vetlo MČR s mezinárodní účastí :-D a tam nemůžu nutit ani národní licenci ani FAI licenci, takže past.

Více
7 roky 1 měsíc nazpět #21683 napsal Petr Dušek
Předpověď počasí nás straší zimou a větrem, doufal jsem, že změnou letiště se větru vyhneme, ale naděje umírá poslední, snad se meteo modely trochu pletou :unsure: .

Jak už je uvedeno v propozicích, občerstení bude formou tříchodového F5J menu alá Sázava, dovezeného z nedaleké restaurace. Vegetariáni prominou, ale zůstáváme u českomoravskovídeňské klasiky, tj. moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí k sobotnímu obědu, k večeři hovězí guláš a na neděli vepřový řízek s bramborem. Cena jednoho jídla 120 Kč. Ještě dnes rozešlu emailem všem dosud přihlášeným dotazník k objednání stravy.
Na letišti bude skromná kantýna, káva, minerálka, nějaká kobása a samoobslužný výčep piva.

A ještě k informaci fotka, jak roste nový trávník na hořické ploše, při zvětšení fotky zdatní borci zahlédnou několik stébel jarní travičky...

Příloha nebyla nalezena.

Vygenerováno za 0.167 sekund