Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/prihlasky

Kalendář akcí v roce 2020

Více
6 roky 3 měsíce nazpět - 6 roky 3 měsíce nazpět #22734 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Kalendář akcí v roce 2020
Přepsány RES a ERES. Celkem je v kalendáři 93 soutěží. Postupně budu přidávat další. Co by to mělo být za kategorie ? Klidně i něco, co tu ještě není, a mělo by tu být :) Ať je nás tu více !

na druhou stranu si nejsem jist, zda plnit RCV2 a RCVS - kouká tu na stoupáku někdo na tyto kategorie ?
Poslední úprava: 6 roky 3 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
6 roky 3 měsíce nazpět #22735 napsal TomHlavinka
Myslím, že jsi to udělal dost nešťastně, samostatné soutěže čistě Eres nejspíš letos nebudou a v oficiálním kalendáři na SMČR vůbec nejsou samostatně vedený! Stoupak by měl být jen přepis kalendáře ze svazu, případně pružnější při aktualizaci změn a přesunu termínu. Takže bych to tady v kalendáři určitě nerozděloval RES a ERES!! Tohle je totiž dost zavádějící. Ve skutečnosti i to co je podtrženo červeně jsou normální RESky. Jde jen o to, že na pár vybraných soutěžích (červeně podtrženych) bude umožněno vedle normálních resek mezi koly letět i s elektrou (jestli se vůbec najde nějaký min počet zájemců o elektro) takto mi to aspoň tedy představoval na začátku roku Vláďa Plichta. Já bych do toho teď Aleši zbytečně nevnašel zmatek. Rcv2 z kalendáře klidně smaž na letošní současné 4 soutěže za rok je to úplně zbytečný a stejně nemám pocit, že by se někdo někdy z V2jkařů řídil stoupákem.

Více
6 roky 3 měsíce nazpět #22736 napsal pik
Odpověď od pik na téma Kalendář akcí v roce 2020
Jo, vidím to stejně jako Tomáš. Ta ERES bude asi v podstatě něco jako tohle
stoupak.cz/forum/souteze-v-roce-2019/128...vnou-vyskou?start=10

Více
6 roky 3 měsíce nazpět #22737 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Kalendář akcí v roce 2020
No mi příjde ERES vs RES asi stejně jako F5J vs F3J.
Já například na ERES pojedu,ale na RES ne. Tak bych to nedokázal v kalendáři rozdělit :(

Pokud je to ale názor "RESkařů", tak ERES z kalendáře vyřadím. Je to stejně jen kopie původního eventu, takže no stress.

OK, co dalšího tu chybí ?

Více
6 roky 3 měsíce nazpět - 6 roky 3 měsíce nazpět #22738 napsal Clouseau
Odpověď od Clouseau na téma Kalendář akcí v roce 2020
Já bych tam ten ERES nechal, i když je to kopie RES závodů. Co vím tak Láďa Bušek trenér obou kategorií má v úmyslu tvůj sw pro vyhodnocování závodů používat. Dal bych tomu šanci a uvidíme...já ten ERES beru jako nabídku levné kategorie pro všechny, která se dá lítat “na každém plácku”
Poslední úprava: 6 roky 3 měsíce nazpět Důvod: Překlepy

Více
6 roky 3 měsíce nazpět #22739 napsal Bob
Odpověď od Bob na téma Kalendář akcí v roce 2020
Souhlasím s Vláďou. ERES ponechat, po zkušenosti z podzimní soutěže v Havl. Brodu, tam jsem si vyzkoušel moji fyzičku a hlavně už kratší dech, jako pomocník kde se startuje na plných 100m a opakování startu v jedné rundě jsem toho měl plné kecky. Holt věk nezastavíš. Proto také stavím k normální RESce i ERES trup a tam kde to půjde budu létat ERES.

Vygenerováno za 0.403 sekund