- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/prihlasky
F5J Náchod - Vysokov 2020
5 roky 11 měsíce nazpět #23118
napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma F5J Náchod - Vysokov 2020
Kdybys nebyl býval odjel a zúčasnil se soutěže tak bys viděl a věděl ... jinak letadlo má pouze poškozenou klapku křídélka a servo. Jinak je OK.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
5 roky 11 měsíce nazpět #23119
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma F5J Náchod - Vysokov 2020
Takže se tedy nakonec soutěž létala...?
5 roky 11 měsíce nazpět #23120
napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma F5J Náchod - Vysokov 2020
3 kola ...
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
Méně
Více
5 roky 11 měsíce nazpět #23122
napsal Milan Chalupník
Odpověď od Milan Chalupník na téma F5J Náchod - Vysokov 2020
Během řešení stožárové záchrané akce jsme si vyslechli tento zajímavý příběh spojený s letištěm Vysokov:
www.akvysokov.cz/Siebel-a-ulet-pilotu-RAF-do-Anglie.html
www.akvysokov.cz/Siebel-a-ulet-pilotu-RAF-do-Anglie.html
5 roky 11 měsíce nazpět - 5 roky 11 měsíce nazpět #23126
napsal Meloun
Odpověď od Meloun na téma F5J Náchod - Vysokov 2020
Na své první závody F5J ve svém životě jsem se opravdu těšil. Předpověď byla sice bídná, ale v případě dvoudenní soutěže to vždy alespoň částečně vyjde. 190 km od baráku není zase tolik.
Po příjezdu mě vítali usměvaví pořadatelé a nádherné letiště. Bohužel většinu soboty propršelo, nicméně pozdě odpoledne již bylo možno létat. Jaké však bylo mé překvapení, když jsme zjistili, ze z cca 60 pilotů zůstalo na letišti pouze 20 z nich! Takže jsme si udělali měřené létání na dvě skupiny. Musím říci, že mi bylo pořadatelů opravdu líto! Za 30 let závodního létání jsem nezažil, že by se 2/3 startovního pole sebralo a v čele se svým trenérem UJELO domů kvůli počasí! Tomu já říkám totální neúcta k pořadatelům a jejich práci! To, že z nich na druhý den nikdo nepřijel na letiště a zbylo nás tam 7 závodníků mně už totálně dorazilo! Od nedělního rána bylo krásné počasí s dohledností 70 km! Moje žena mi to do zprávy napsala přesně: TO JSOU OPRAVDOVÍ ZÁVODNÍCI! Vrchol byl, když jsem si večer na fb profilu renomovaného výrobce přečetl příspěvek, že byl závod zrušen! Pořadatelé závod NIKDY NEZRUŠILI, byli na place až do posledního soutěžícího co se kolem poledne vydal domů! Všichni, kdož z boje utekli, by se měli stydět a pořadatelům se alespoň dodatečně omluvit! První zkušenost s F5J piloty jsem tedy měl trošku rozpačitou.
Letu zdarec
Pavel Marek
Po příjezdu mě vítali usměvaví pořadatelé a nádherné letiště. Bohužel většinu soboty propršelo, nicméně pozdě odpoledne již bylo možno létat. Jaké však bylo mé překvapení, když jsme zjistili, ze z cca 60 pilotů zůstalo na letišti pouze 20 z nich! Takže jsme si udělali měřené létání na dvě skupiny. Musím říci, že mi bylo pořadatelů opravdu líto! Za 30 let závodního létání jsem nezažil, že by se 2/3 startovního pole sebralo a v čele se svým trenérem UJELO domů kvůli počasí! Tomu já říkám totální neúcta k pořadatelům a jejich práci! To, že z nich na druhý den nikdo nepřijel na letiště a zbylo nás tam 7 závodníků mně už totálně dorazilo! Od nedělního rána bylo krásné počasí s dohledností 70 km! Moje žena mi to do zprávy napsala přesně: TO JSOU OPRAVDOVÍ ZÁVODNÍCI! Vrchol byl, když jsem si večer na fb profilu renomovaného výrobce přečetl příspěvek, že byl závod zrušen! Pořadatelé závod NIKDY NEZRUŠILI, byli na place až do posledního soutěžícího co se kolem poledne vydal domů! Všichni, kdož z boje utekli, by se měli stydět a pořadatelům se alespoň dodatečně omluvit! První zkušenost s F5J piloty jsem tedy měl trošku rozpačitou.
Letu zdarec
Pavel Marek
Poslední úprava: 5 roky 11 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.226 sekund