Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/prihlasky

MČR RCEV 2020

Více
5 roky 9 měsíce nazpět #23392 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma MČR RCEV 2020

Rudolf Rada napsal: 1) Je zajištěn dovoz jídel pro soutěžící a jejich doprovod:
sobota oběd - Kuřecí řízek a bramborový salát
sobota večeře - Zbruf s těstovinou sypaný sýrem
neděle oběd - Knedlík plněný uzeným masem se zelím a cibulkou
Cena jedné porce je 120,- Kč a jídlo se bude objednávat a hradit při prezentaci.
Velmi Vás prosím o předběžné info o počtu jídel do e-mailu: kovy.r@seznam.cz

Jelikož mi do této chvíle zaslali info o počtu jídel pouze 2 (slovy DVA) soutěžící, chápu to tak, že o teplou stravu až pod nos není zájem.
Silně zvažuji celou stravovací akci zrušit, kvůli pár porcím se mi na to kuchař i dovoz vybodne a já vlastně můžu taky.
Rozhodnutí padne během zítřka. Info bude zde.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
5 roky 8 měsíce nazpět #23401 napsal Rada
Jelikož mi významná část soutěžících během včerejška a dneška přece jenom potvrdila objednávku jídla, tak dovoz stravy se uskuteční dle původního plánu, úhrada jídel bude při prezentaci.

Více
5 roky 8 měsíce nazpět #23402 napsal Rada
Připomínka pro všechny:
přihlašování na MČR končí už zítra, tj. ve středu 16.9. o půlnoci!

Více
5 roky 8 měsíce nazpět #23416 napsal Rada
Mistrovství je za námi,
a jeho hodnocení je spíše na Vás jako jeho přímých účastnících.
Za sebe a pořadatele mohu pouze uvést, že nám nadstandardně přálo počasí a že proběhlo bez vážnějších problémů a komplikací a nebýt některých nejmenovaných a nepoučitelných jedinců tak se ani na ty stromy lézt nemuselo :whistle:

Velkou omluvu musím ale vyseknout Jardovi Lhotovi, na kterého jsem bohužel trestuhodně zapomněl při vyhlašování výsledků s cenou Fair Play.
Jarda sám upozornil na přehození výsledků svých letů z 6. a 7. kola, čímž se připravil o 1000 bodů.
(letěl v poslední skupině 6. kola a první skupině 7. kola a lístečky předal najednou - což byla tak trochu také jeho chyba).
Jardo, omlouvám se a cenu předám osobně na některé z příštích soutěží.

Níže přikládám výsledkovou listinu v "papírové" podobě jelikož naše starší verze SORGu (na našem letištním NTB novější nechodí) už neumí odeslat výsledky přímo na Stoupák online.

Příloha nebyla nalezena.

Vygenerováno za 0.171 sekund