MČR Rcev

Více
3 měsíce 2 týdny nazpět #25921 napsal Petr Semerák
Odpověď od Petr Semerák na téma MČR Rcev
Ahoj. Aha, tak tohoto jsem si nevšiml, díky Kamile za připomínku, jdeme přehodnocovat :-)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
3 měsíce 1 týden nazpět #25922 napsal Petr Semerák
Tak po zvážení všech variant to vypadá, že MČR RCEV bude 5.-6.9.2026. Snad nám pan továrník odpustí kolizi s Manušickou soutěží....

Více
3 měsíce 1 týden nazpět #25923 napsal Papir
Odpověď od Papir na téma MČR Rcev
Dovolím si štiplavou poznámku na dvě strany.

1) Téhle šarádě se dá lehce předejít koukáním do kalendáře a případně pár telefony na doladění.
2) Když už ke kolizím MČR dojde, tak bych čekal, že kolize MČR systém (člověk) na svazu bude schopen vyhodnotit už při podání žádosti a nedopustit ji, nebo minimálně vyplivne hlášku o kolizi.

Pokud ani jedno neumíme, kalendář je tak nějak 50/50.
Zřejmě jsem ale naivní, omlouvám se.

Co jiného než odpustit mi také zbývá, že! Nejsem vlastně ani naštvaný, je to jen zábava, spíš jsem udiveně překvapen.

Hezký den všem.
V.

Více
3 měsíce 1 den nazpět #25924 napsal creagel
Odpověď od creagel na téma MČR Rcev
Ono je to slozitejsi. Svaz to urcite "zarazit" nemuze. Letos napr. vyslo soubezne MCR ve 3 ruznych kategoriich - konkretne F5J,RCEV a F3L. Muze se sejit i MCR v uplne jinych kategoriich (napr. maketarske a F3K apod.). Nenapada me, podle jakeho klice by to Svaz poznal a "zarazil" a proc by to memohlo byt soubezne. Podle ceho by mel Svaz poznat, ze kolize je problem/neni problem?

Na stoupak rozhodne nechodi vsichni ani z "nasich" zvodniku (F5J/RCEV/F3L/...) a asi ani organizatori soutezi. Kazda kategorie ma svuj kalendar ostatnich zavodu a dat dohromady nekolizni terminy je (asi) temer nemozne.

Komunikace mezi sebou (mysleno organizatori zavodu) je obdobny orisek. Ty tu resis F5J/RCEV, ale co ostatni kategorie - napr. nekdo leta F5J+F3K, nekdo jiny F5J+F3F atd. Ano, na stoupaku se resi primarne F5J a RCEV, F5J je mezinarodni kategorie a z tohodle pohledu (aspon podle me) se nabizi, ze by se RCEV (asi) mohlo/melo pak pro MCR prizpusobit na vhodny termin. Ale sezona taky neni nafukovaci :(

Jak ctes, neni to uplne jednoduche. Ale presne jak si psal - je to nase zabava, melo by nas to hlavne bavit. Na vyber mame vic nez dost moznosti ;)

Více
3 měsíce 5 hodin nazpět #25925 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma MČR Rcev
Absence koordinace (elektro)větroňářských MČR by byla velká ostuda SMČR - nebýt ovšem jedné "maličkosti"...
A tou je to, že do toho zasahují i mezinárodní soutěže FAI, což už zvedá počet kolizí natolik, že to fakt nejde zvládnout. Já třeba letos na MČR RCEV určitě nemůžu - protože pro mne má ve stejném termínu zásadně vyšší prioritu Eurotour F3L v Levicích. U F5J zabíjí hned několik víkendů MS či ME - není dost dobře možné udělat MČR v jeho termínu (to jsou dva víkendy a není to rozumné ani krátce předtím. A když dva další termíny sežerou Eurotoury v ČR, tak pro F5J hned škrtáme 5 víkendů (a ohledy se berou i na některé Eurotour v okolí). F3K na stoupáku tolik neřešíme, ale bylo by to stejné. A začíná to být naprosto zásadní i u RES-F3L, jestli fakt bude 2027 či nejpozději 2028 MS/ME, tak jsme v úplně stejném problému, Eurotoury se ostatně hodně řeší už dnes.
Ve výsledku máme něco přes 20 víkendů hlavní sezóny a jen reálně mezinárodní kategorie F3L a F5J mají vícedenních akcí v ČR a rozumné dojezdové vzdálenosti za hranicemi v součtu něco k 15ti. Tak je asi evidentní, že plně koordinovat všechny národní a mezinárodní kategorie s průniky pilotů ke spokojenosti všech fakt nejde :-(

Více
2 měsíce 1 týden nazpět #25930 napsal Petr Semerák
Ahoj všem, na svazu už je definitivní termín:
MČR RCEV 5. - 6. 9. 2026, LMK Nová Paka.

Vygenerováno za 0.256 sekund