- Obdržená poděkování: 1
novy dualsky 2826-10 vs ostatni
jako "novinku" nasel kolega motor dualsky s 1740 kv , misto stareho dualskye ktery mel cca 1400 kv, stoji ale stejne, a porad o 500 mene nez AXI a o 500 vice nez turnigy 1900kv.
otazka zni,myslite ze je lepsi novy dualsky ? axina ? turnigy 1900 ?
mluvim samozrejmne o volbe pro kategorii RCEK a rychly lehky model ...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 2
no hodil prave do corada
nicmene ja prave zvazuju zda koupit axinu,nebo litat tgy ktere mam dva,nebo ted jit do dualskye
nicmene radimku proc uz nechces investovat ? tento rok uz bys porad nevyhraval, bude to mnohem mnohem narocnejsi,a proto by te to mohlo vice bavit ne ? prece jsi nejak nezapskl vudci nasim krasnym vetronum ? Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 2
Taky nevím, jakým směrem se pohnou pravidla a skladovat malé oběžky se mi nechce. Mě spíš zajímá, jaká koncepce modelů bude převládat (a vítězit) na letošním bitevním poli. Hlavně chci vidět Lumírův Elan.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 0
Aleš Krátký napsal: ja tusil ze se ozves zrovna ty ...
no hodil prave do corada
nicmene ja prave zvazuju zda koupit axinu,nebo litat tgy ktere mam dva,nebo ted jit do dualskyen
Upřímně si myslím, že rozdíl mezi těmito motory je v reálu pramalý, daleko větší rozdíl dělá jednak seřízení modelu pro stoupavý let a pak je asi prostor k laborování i u vrtulí. Vypadá to ale, že se bude rozhodovat spíš v kluzu (a taktice), všichni se natolik zlepšili, že asi nikdo nezíská nějak dramatickou výhodu už při letu vzhůru...
Radim Barč napsal: Aleši rozhodně jsem nezapškl jak píšeš, jen už tomu nechci věnovat tolik času a rád zase provětrám akrobaty. A neboj, že byla loňská sezóna pro mě vyjímečná a neopakovatelná vím, přesto se budu snažit i letos!
Taky nevím, jakým směrem se pohnou pravidla a skladovat malé oběžky se mi nechce. Mě spíš zajímá, jaká koncepce modelů bude převládat (a vítězit) na letošním bitevním poli. Hlavně chci vidět Lumírův Elan.
jaky elan ?