- Obdržená poděkování: 0
Laminování s Icarexem
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 1 měsíc nazpět #12468
napsal Petr Dušek
Laminování s Icarexem vytvořeno Petr Dušek
Další slepá ulička modelářského vývoje je prošlápnutá, sláva :ohmy: .
Napadlo mě použít pěknou barevnost a pevnost potahového materiálu Icarex při výrobě vakuované výškovky. Dal jsem vrstvu čirého gelcoatu, potom svítivě žlutý Icarex a vrstvu skla 25g. Výsledek na pohled vypadal docela zajímavě, ovšem co mě nenapadlo je, že PES tkanina Icarex bude fungovat podobně jako strhávačka. Takže stačilo na odtokovce trochu zavadit nehtem a už to jde krásně dolů...
.
Tak tudy ne kamarádi...
Napadlo mě použít pěknou barevnost a pevnost potahového materiálu Icarex při výrobě vakuované výškovky. Dal jsem vrstvu čirého gelcoatu, potom svítivě žlutý Icarex a vrstvu skla 25g. Výsledek na pohled vypadal docela zajímavě, ovšem co mě nenapadlo je, že PES tkanina Icarex bude fungovat podobně jako strhávačka. Takže stačilo na odtokovce trochu zavadit nehtem a už to jde krásně dolů...
Tak tudy ne kamarádi...
Příloha nebyla nalezena.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Michal Cink
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 4 týdny nazpět #12477
napsal Michal Cink
Odpověď od Michal Cink na téma Laminování s Icarexem
Ahoj.
Mám odskoušeno to samé, jen s barevným japanem-čajákem. Je to fajn postup, pokud chceš barevné křídlo vyhnout se stříkání barev. M.
Mám odskoušeno to samé, jen s barevným japanem-čajákem. Je to fajn postup, pokud chceš barevné křídlo vyhnout se stříkání barev. M.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vygenerováno za 0.349 sekund