Zdroj gumiček na sklápění vrtule

Více
11 roky 6 měsíce nazpět #14092 napsal draceq
Tak jsem dneska objevil Ameriku :P

Používám na dokonalé sklápění vrtule u větroňů známý systém gumičky navlečené okolo osy motoru za trámcem, mezerou mezi kuželem a trupem přes kořen vrtulových listů - malý problém byl, že správná velikost gumičky se dá ne vždy lehce sehnat a mají tendenci rychle odcházet. Krom toho jsou občas zbytečně silné, takže mezera mezi trupem a kuželem musela být větší.

No a dneska mi náhodou u pokladny padl zrak na pytlíček gumiček, co si z nich děcka pletou náramky - mají to teď všeude, nová mánie. Cena okolo 30 kaček za 100 kusů, barev nepočítaně dle přání a rozměry i pružnost přesně tak akorát ;)

Příloha nebyla nalezena.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 6 měsíce nazpět #14093 napsal sgames
A upleteš mi náramek Petře ? :)
Vážně, takové detaily člověka kolikrát ani nenapadnou.

Více
11 roky 6 měsíce nazpět #14094 napsal Nacelnik
Náramek přátelství?

To chcu taky! :)

Více
11 roky 6 měsíce nazpět #14104 napsal Petr Dušek
Je nějaký důvod k tomu, aby toto téma bylo zařazeno v kategorii "Vážná témata / Důležité" ??

Více
11 roky 6 měsíce nazpět #14106 napsal sgames

Petr Dušek napsal: Je nějaký důvod k tomu, aby toto téma bylo zařazeno v kategorii "Vážná témata / Důležité" ??

přesunuto.

Více
1 rok 11 měsíce nazpět - 1 rok 11 měsíce nazpět #25634 napsal Enjoy
Po přechodu na létání v rámci GPS jsme začali řešit sklápění vrtule protože oproti F5J jsou o dost větší a těžší (18x13 je opravdu dost : - ).
Standardní verze přestali stačit. Po řadě omylů jsme trefili hřebíček na hlavičku.
"Kubrtky" už vyzkoušel Jarda V. na malé vrtule F5J a lze prý použít také ... a proto "Kubrtky" odkaz pro případné zájemce. Ať slouží.

Příloha nebyla nalezena.

" Gumičky přišly. Zavolejte mi Staníka ten bude mít radost ..."
Poslední úprava: 1 rok 11 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.259 sekund