- Obdržená poděkování: 0
FrSky
11 roky 5 měsíce nazpět #14247
napsal draceq
Nekoukáš. A ani ne tak vysílače, jako spíš vysílač... Horus je pořád ještě jen koncept, prodává se zatím pouze Taranis - což je sice typická palcovka, ale
vrazit ji do pultu
jde úplně bez problémů
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 5 měsíce nazpět #14248
napsal Wasa
No aj tak tento neexistujúci vysielač má najkrajší design... ![:-) :-)]()
ATLANTIS ....
ATLANTIS ....
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
11 roky 5 měsíce nazpět #14249
napsal Beseda
10 roky 3 měsíce nazpět #16271
napsal Rada
Moje nová volba:
Po 5 letech ( rocích
) měním čínu za čínu, i když tahle je cenově už trochu někde jinde.
Každopádně jsem chtěl pultovku, protože jinak už ani nelítám. Výběr pultových rádií je sic vcelku slušný ale naprostá většina je mimo mé finanční možnosti (vlastně všechny).
Nakonec jsem se rozhoupal i díky takové drobnosti (dnes už pomalu nevídanému archaismu) jako je vnitřní slot pro další VF modul s paticí JR. Můžu tedy dál využívat svůj MZK TWIN plus. A také proto že vysílač běží na FW OpenTX, který mám ve své T9X, veškerá nastavení modelů tedy stačí překopírovat.
Díky nákupu u nás ( emotors.cz/ ) mám už standardně nainstalovaný OpenTX v češtině - písmem i slovem.
Příloha nebyla nalezena.
Po 5 letech ( rocích
Každopádně jsem chtěl pultovku, protože jinak už ani nelítám. Výběr pultových rádií je sic vcelku slušný ale naprostá většina je mimo mé finanční možnosti (vlastně všechny).
Nakonec jsem se rozhoupal i díky takové drobnosti (dnes už pomalu nevídanému archaismu) jako je vnitřní slot pro další VF modul s paticí JR. Můžu tedy dál využívat svůj MZK TWIN plus. A také proto že vysílač běží na FW OpenTX, který mám ve své T9X, veškerá nastavení modelů tedy stačí překopírovat.
Díky nákupu u nás ( emotors.cz/ ) mám už standardně nainstalovaný OpenTX v češtině - písmem i slovem.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
10 roky 3 měsíce nazpět #16273
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma FrSky
...ještě že to kluci šikovný neprodávají pod značkou JETY ... :lol: :lol: :lol:
10 roky 1 měsíc nazpět #16615
napsal Rada
Ještě přidávám snímeček vnitřního uspořádání už s instalovaným VF modulem MZK Twin plus (není moc vidět - je uprostřed a vede k němu prodlužka antény).
V pátek mi navíc od E-motors došly epesní sklopné háky z nerezu. Je to podstatně stabilnější zavěšení, než originální řešení od číňana, které je sice krásně schováno v těle vysílače ale ve standardu je plastové.
Uvidíme se v Hořicích.
Příloha nebyla nalezena.
V pátek mi navíc od E-motors došly epesní sklopné háky z nerezu. Je to podstatně stabilnější zavěšení, než originální řešení od číňana, které je sice krásně schováno v těle vysílače ale ve standardu je plastové.
Příloha nebyla nalezena.
Uvidíme se v Hořicích.
Vygenerováno za 0.325 sekund