- Obdržená poděkování: 0
Elektronika
- Ivan Horejsi
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 2 měsíce nazpět #20172
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Elektronika
Vono teda ... pro úplnost ... "GRAUPNER" je jen cedulka.
Výrobce je SJ, Korea.
Ptal jsem se, protože na to kdysi dorazila reklamace, byla na serva GWS. Nam to ta serva nedelala.
Pak jsem se sesel v Taipei s panem majitelem a konstruktérem panem Lin, ptal jsem se na to. Hodne se divil a akorat se domnival, ze by se to dalo redukovat kondikem v servu.
Ja tyhle problemy diagnostikuji od konce, tj, od serva. Když do něho jde (doufejme) čistý signál ze servotesteru, žene se to vejš.
Výrobce je SJ, Korea.
Ptal jsem se, protože na to kdysi dorazila reklamace, byla na serva GWS. Nam to ta serva nedelala.
Pak jsem se sesel v Taipei s panem majitelem a konstruktérem panem Lin, ptal jsem se na to. Hodne se divil a akorat se domnival, ze by se to dalo redukovat kondikem v servu.
Ja tyhle problemy diagnostikuji od konce, tj, od serva. Když do něho jde (doufejme) čistý signál ze servotesteru, žene se to vejš.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
8 roky 2 měsíce nazpět #20173
napsal pik
Odpověď od pik na téma Elektronika
když koukneš na tu fotku mého upraveného vysílače, tak sou vidět kniply od Graupnera. Sem si je tam dal ze svýho starýho dobrýho rádia, čímž sem zdvojnásobil hodnotu tohoto vysílače. Tu druhou polovinu ceny dělá ta předělaná anténaIvan Horejsi napsal: "GRAUPNER" je jen cedulka.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vygenerováno za 0.159 sekund