Django 100"

Více
10 roky 1 týden nazpět #16910 napsal Vrabec
Odpověď od Vrabec na téma Django 100"
Velké díky T. Hlavinkovi za kontakt na výrobce Djanga. Ten mi velice ochotně a super rychle podal veškeré mnou požadované informace k modelu. :woohoo:
Chtěl bych apelovat na testovací piloty aby testovaly co nejrychleji abych si mohl objednat finální versi. Pánové "hoďte sebou" už se nemůžu dočkat. :S

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 1 týden nazpět #16911 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Django 100"

Stanislav napsal: Chtěl bych apelovat na testovací piloty aby testovaly co nejrychleji abych si mohl objednat finální versi. Pánové "hoďte sebou" už se nemůžu dočkat. :S

Když pán bůh dá a manželka dovolí, tak budu s Djangem létat o víkendu na Přeboru zemí Koruny české v Chomutově. Zítra beru dovolenou a hodlám vše dokončit.

Více
10 roky 1 týden nazpět #16912 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Django 100"
Sám jsem na tu novinku zvědavej... Uvědomuješ si ten závazek testovacího pilota? Takhle budeš MUSET být na bedně :)

Více
10 roky 1 týden nazpět #16927 napsal Vrabec
Odpověď od Vrabec na téma Django 100"
Jsou chvíle v životě lidském že i rodina musí jít stranou :-)

Více
10 roky 6 dní nazpět #16931 napsal Rada

Radek Novotny napsal: Sám jsem na tu novinku zvědavej... Uvědomuješ si ten závazek testovacího pilota? Takhle budeš MUSET být na bedně :)

Srandičky???
Přejdou B)

Více
10 roky 6 dní nazpět #16932 napsal Rada
Díky dovolené jsem včera model v podstatě dokončil a z větší části i základně "napípal" do vysílače.

Serva motýla jsou až v zadní části gondoly, tak aby pod výstupem kabelů z křídla bylo dostatek volného prostoru. Přední konce vnějších trubek bowdenů bylo nutno dodatečně přilepit ke stěně gondoly - při "přitažení", kdy serva tlačila, se táhlo dost prohýbalo. Rozměrově se i serva GWS Pico vejdou dobře a s malou rezervou.

Serva v křídle jsou přilepena tavnou pistolí s pružnou tyčinkou Patex. Táhlo křidélka je z uhlíku 1,5mm s oboustranně nalepenou mikrovidličkou MP Jet s čepem 1mm. Táhlo klapky je z duralové pletací jehlice 2mm se závitem M2 na obou koncích. Na straně serva je táhlo zašroubováno přímo do páky a na straně klapky je malá vidlička MP Jet s čepem 1,5mm. Sklotextitové páky kormidel jsou zalepeny epoxidem po obvodu a do otvorů pro výstupky. Zaříznout páky hlouběji do materiálu nebylo kvůli tloušťce profilu možné. Doufám že to bude držet.

Kompletně osazený model je vyvážen aku 3S 800 mAh v přední části gondoly na polohu těžiště (doporučenou výrobcem) 72 mm od náběžné hrany, což je cca. 36% hloubky profilu u trupu. Program "Těžiště" mě ale posílá někam k 50% - 98mm od náběžné hrany, zřejmě díky dlouhému ocasu. Prostoru pro experimentování je tedy více než dost.

Hmotnost osazeného modelu je 615 g. Což dává plošné zatížení 15,15 g/dm2.
(fotku jsem musel lehce upravit, čísla na displeji nebyla vidět)

Když vydrží počasí jdu v podvečer na zálet a v sobotu na tu bednu :P

Vygenerováno za 0.274 sekund