- Obdržená poděkování: 1
Novinka v Holandsku...
9 roky 6 měsíce nazpět #17668
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Novinka v Holandsku...
pěkný kousek
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radek Novotny
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
9 roky 6 měsíce nazpět - 9 roky 6 měsíce nazpět #17669
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Novinka v Holandsku...
Ivane, jsem si téměř jistý, že u Vostřeláků bude možné určitě objednat křídlo už i s namontovanými LDS náhony i se servy... ![B) B)]()
A podle toho, že tu nic nekomentují, tak je jasné že nemají čas, protože na tom celou dobu určitě pěkně makaj...
A podle toho, že tu nic nekomentují, tak je jasné že nemají čas, protože na tom celou dobu určitě pěkně makaj...
Poslední úprava: 9 roky 6 měsíce nazpět
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 6 měsíce nazpět #17678
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Novinka v Holandsku...
Já mám LDS v Perfectionu už druhou sezónu, mimochodem skoro první kus tekto dělaný jako lehké F5J, dokonce ho Vlasta zneužíval jako ukázkový na EC (chvíli odejdu a už má moje letadlo v ruce a ukazuje germánům
).
S tou montáží to podle V. Vostřela je tak, že se LDS skoro nedá namontovat dodatečně, ten díl v křidélku/klapce se dělá už při výrobě, s dodatečným osazováním byly děsné potíže. Na takto připravené křídlo už servo osadit jde, já to ale bral hotové, přeci jen když to dělají častěji, tak je praxe velká a je to jistější.
A celkové hodnocení LDS je za mne "super" - fakt naprosto bez vůlí, což je dobré i pro pevnost, lehkému křídlu může více uškodit jakýkoli náznak flatteru, jehož riziko zvyšují právě vůle.
S tou montáží to podle V. Vostřela je tak, že se LDS skoro nedá namontovat dodatečně, ten díl v křidélku/klapce se dělá už při výrobě, s dodatečným osazováním byly děsné potíže. Na takto připravené křídlo už servo osadit jde, já to ale bral hotové, přeci jen když to dělají častěji, tak je praxe velká a je to jistější.
A celkové hodnocení LDS je za mne "super" - fakt naprosto bez vůlí, což je dobré i pro pevnost, lehkému křídlu může více uškodit jakýkoli náznak flatteru, jehož riziko zvyšují právě vůle.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 3 měsíce nazpět #18176
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Novinka v Holandsku...
Pike Dynamic
- tajemství odtajněno ![:) :)]()
...počkám si, až bude v akci u nás v Lidlu, tak ve čtvrtek ráno vyrazím do fronty, bude jich asi málo ... :woohoo: :woohoo: :woohoo:
...počkám si, až bude v akci u nás v Lidlu, tak ve čtvrtek ráno vyrazím do fronty, bude jich asi málo ... :woohoo: :woohoo: :woohoo:
9 roky 3 měsíce nazpět #18177
napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Novinka v Holandsku...
Pripájam sa ke sledování letáků :silly:Petr Dušek napsal: ...počkám si, až bude v akci u nás v Lidlu, tak ve čtvrtek ráno vyrazím do fronty, bude jich asi málo ... :woohoo: :woohoo: :woohoo:
9 roky 3 měsíce nazpět #18178
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Novinka v Holandsku...
Radku já tu novinku už mám od listopadu, akorát motor tam dám Megu 16/18/5S. Až přijde!
Vygenerováno za 0.279 sekund