REGL DYS BL30A Mini 30A BLHeli

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #17843 napsal Ivan Horejsi
Tak jsem na to kouknul. Motor s temi KV neni v databazi, ale asi to moc nevadi. Da se zadat.
Maximalni proud opravdu 27A. O motoru se pise "vyssi vykon nez doporuceny".
Ale zadnej vohen to asi nebude. Stoupavost 6m/s alespon mne teda nestaci. Pocital jsem eroplan 1500 gramu.
Osazoval jsem ted stopalcovku a radeji jsem tam dal Talona 35. Je to sichr.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #17845 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma REGL DYS BL30A Mini 30A BLHeli
na "ostrý" provoz je počítáno s 12x8 s letovkou 1250 g (42 A = 420 watů)

Více
9 roky 4 měsíce nazpět - 9 roky 4 měsíce nazpět #17846 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma REGL DYS BL30A Mini 30A BLHeli
tak jsem na to koukal taky ... jest-li to "nezačoudí" tak stoupavost bude OK

Příloha nebyla nalezena.

Poslední úprava: 9 roky 4 měsíce nazpět

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #17853 napsal Ivan Horejsi
No - bal bych se taky.

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #17868 napsal Tomas Hruby

Ivan Horejsi napsal: Osazoval jsem ted stopalcovku a radeji jsem tam dal Talona 35. Je to sichr.

Ivane, Talon 25 v F5J režimu celkem spolehlivě snese proudy až někam k 40A. Ono to ani není úplně v rozporu s dokumentací výrobce, Castle totiž definuje výkon celkem poctivě jako "trvalý při plném plynu s baterií tuším 4000mAh", tedy mnohonásobek toho, co padá v úvahu v F5J. Tady se za těch maximálně 30s plného plynu (ale v 90ti procentech soutěžních letů ještě daleko méně) nemá šanci přehřát.
Talon35 má výhodu spíš v tom, že má silnější BEC, "sichr" vidím spíš v tomhle, výkonově je ale 25A vesměs OK i v F5J a ve stopalci bych už vůbec nic neřešil.

Jinak k tomu co píše Pavel o svých problémech bych podotkl, že to může být i problém motoru, ony se prostě občas najdou motory, které jsou "k neuregulování". Někdy to je výrobní vada (nestejná vinutí nebo zkrat někde na konci, který u jedné fáze mění chování), ale občas se motor chová prostě divně všeobecně. Já tohle zažil se "zapouzdřeným" MVVS2 - krásný motor, ale prostě měl občas tendenci vypadnout ze synchronizace, v dávnější minulosti byly známé třeba problémy s Mega2230 v extrémním jednozávitovém provedení - dvouzávitová naprosto v pohodě, ale ta jednozávitová chodila jen s pár regly...Blbé je, že občas podobný "vydařený motor" kromě výpadku ze synchro i pořádně rozhodil a v horším případě odpálil i regl :(

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #17869 napsal Ivan Horejsi
Tome, ja vim. Ale mam v tech zasadnich socastkach radeji overkill.
Rozdil mezi proudem 100 a F5J tak velky neni, pro 100 pouzivam jen dvojclanek. Ten Mistrem premotany bere 30A s 9x5.
S problemem motoru jsem se take jednou setkal. Chovalo se to uplne presne tak, jako by fungovalo omezovani na regulatoru / pulzovalo. Byl jsem si jist ze je to regl ale byl to motor.

Vygenerováno za 0.269 sekund