- Obdržená poděkování: 0
Osazení serv
- Bohumil Belan
- Pokročilý
-
Méně
Více
5 roky 2 měsíce nazpět #23823
napsal Bohumil Belan
Odpověď od Bohumil Belan na téma Osazení serv
V každom prípade je nápad so zvarovacím drôtom výborný.
Příloha nebyla nalezena.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Ivan Horejsi
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
5 roky 2 měsíce nazpět #23824
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Osazení serv
Je to ocelovy patentovany drat, pro tvarovani za studena.
Dodava se v kotouci, takze se musi rovnat. K narovnani se musi koupit obrovske mnozstvi, protoze serizeni rovnaci masiny je drahe.
Svareci by se dal pouzit, ale stejny problem s rovnanim.
Ocelovy drat rovny o prumeru 1,25 ma Budik (bbmodel).
Dodava se v kotouci, takze se musi rovnat. K narovnani se musi koupit obrovske mnozstvi, protoze serizeni rovnaci masiny je drahe.
Svareci by se dal pouzit, ale stejny problem s rovnanim.
Ocelovy drat rovny o prumeru 1,25 ma Budik (bbmodel).
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
5 roky 2 měsíce nazpět #23825
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Osazení serv
Ahoj Ivane,
drát ve svitcích je do automatů, pro ruční svařování metodou TIG (wolframová elektroda a v inertní argonové atmosféře) se používají dráty rovné - viz třeba www.svarecky-obchod.cz/47969-esab-ok-tig...-1000-mm-5-kg-baleni .
Já "kradu" zbytky, svářeči většinou posledních 10-15 cm zahazují, na táhla bohatě stačí.
H.
drát ve svitcích je do automatů, pro ruční svařování metodou TIG (wolframová elektroda a v inertní argonové atmosféře) se používají dráty rovné - viz třeba www.svarecky-obchod.cz/47969-esab-ok-tig...-1000-mm-5-kg-baleni .
Já "kradu" zbytky, svářeči většinou posledních 10-15 cm zahazují, na táhla bohatě stačí.
H.
- Bohumil Belan
- Pokročilý
-
Méně
Více
5 roky 2 měsíce nazpět #23826
napsal Bohumil Belan
Odpověď od Bohumil Belan na téma Osazení serv
Ja kupujem nerezové zváracie drôty v bežnom železiarstve v ktorom majú sortiment pre zváračov. Drôty sa predávajú ako v metrové tyče, dajú sa kúpiť po jednom kuse.
5 roky 3 týdny nazpět #23955
napsal Jeništa
Odpověď od Jeništa na téma Osazení serv
Děkuji všem za informace k osazení serv.
Využil jsem poskytnuté náměty a na svém novém modelu RCEV jsem náhony křidélek i klapek realizoval "skrytě" v prostoru profilu křídla. Táhlo je z křídla vyvedeno na horní stranu profilu. Páky jsou laminátové, táhla z ocelového drátu. Servo křidélka je přímo ve smršťovačce zalepeno do křídla, servo klapky je zašroubováno do rámečku z překližky a ten je do výřezu v křídle zalepen. Otvor pro táhlo je v křídle nejprve vypálen sirkou nahřátým drátem a následně dopracován plochým pilníkem. Na spodní straně křídla je pouze zcela plochá uhlíková krytka. Protože nemám možnost CAD modelace, zhotovil jsem si pro stanovení délky pák (servo x ovládaná plocha) jednoduchý přípravek.
PS Doufám, že táhlo z páky serva opravdu v praxi nevyklouznou:)
Využil jsem poskytnuté náměty a na svém novém modelu RCEV jsem náhony křidélek i klapek realizoval "skrytě" v prostoru profilu křídla. Táhlo je z křídla vyvedeno na horní stranu profilu. Páky jsou laminátové, táhla z ocelového drátu. Servo křidélka je přímo ve smršťovačce zalepeno do křídla, servo klapky je zašroubováno do rámečku z překližky a ten je do výřezu v křídle zalepen. Otvor pro táhlo je v křídle nejprve vypálen sirkou nahřátým drátem a následně dopracován plochým pilníkem. Na spodní straně křídla je pouze zcela plochá uhlíková krytka. Protože nemám možnost CAD modelace, zhotovil jsem si pro stanovení délky pák (servo x ovládaná plocha) jednoduchý přípravek.
PS Doufám, že táhlo z páky serva opravdu v praxi nevyklouznou:)
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Vygenerováno za 0.234 sekund