- Obdržená poděkování: 0
software pro organizaci soutezi
- Zbyněk Smola
- Expert
-
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
alešiKarol Chyba napsal: Super Radime ty máš fakt zlaté české ručičky, už to začína mať šťavu idem si to stiahnuť a odskúšať.

ok staniž se.diky za pochvalu...Petr Dušek napsal: Aleši, je to fantazie, jak se ten program změnil za necelý týden... Dovolím si návrh na malou úpravu, na první kartě u zadávání závodníků, by mohlo být ještě tlačítko "Nový závodník", které by vymazalo všechna pole formuláře, abych mohl zadávat do čistého. (Pak by to bylo jako klasické menu: Nový - Uložit - Uložit jako nového - Smazat).
Zbyněk Smola napsal: Teda Aleši doufám že si chodíš taky trochu polítat ať to potom nesvádíš na ten soft. Teda loni ti to dost šlo, ale letos je letos. Sorry, zatím vždy jak je pěkně tvrdnu v práci. Jsem zvědav kdo s čím letos vyleze, už se nemůžu dočkat.
jo chodim,vicemene kazdy den tak 2 -3 lety , prez celou zimu , porad , to vis,trening dela mistry
... tento rok to ale asi bude pekne tezke,ty nove stroje co jsem o nich cetl,ty motory atd ... tezko tezko,jedine na cem se bude dat tezit tento rok je to,ze spousta lidi podceni vysku, a budou malo motorovat 
ok kluci,jdu delat na programu
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
revolucni

- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Když dám novou soutěž, mám tam jen jednoho "Nový závodník", v Menu pod "Načíst" je možnost "Seznam soutěžících" zatím šedivá (nefunkční)??
Ještě mi dal zajímavý námět Vl. Čermák. Soutěžící v přihlášce uvádějí (většinou) dva kanály. Program by měl umožňovat zapsat si k soutěžícímu i ten druhý (záložní) kanál. Pro rozlosování by program bral kanál uvedený na prvním místě.
takze pokud si tento soubor vyplnil temi spravnymi udaji,kazda nova soutez se tim naplni ...
kazdopadne udelam na to generator,takze bych to dnes neresil.
ad kanaly : to je pravda, pokusim se to tam dodelat.