software pro organizaci soutezi

Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1493 napsal Tomas Hruby

Petr Dušek napsal: V takovém případě by asi měl rozhodoval nejlepší škrtací, potom druhý nejlepší, potom ten nejhorší.
Ale kategorie, kde by se škrtaly 3 starty je opravdu dost ulítlá...

Je to o rozsahu - podle mě není od věci při hodně letech škrtat jeden start na každých cca 5 kol, takže pokud by se nějaká dvoudenní akce letěla na 14 kol, tak mi škrtání tří letů přijde adekvátní. Ale přirozeně je to jen teorie, takto dlouhou soutěž asi nikdy mít nebudeme, u naprosté většiny akcí se bude škrtat jeden let, spíš výjimečně dva ;)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
16 roky 3 měsíce nazpět #1494 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma software pro organizaci soutezi
no,stacilo rict vzdy nejlepsi :)

Více
16 roky 2 měsíce nazpět #1495 napsal Martin Falticko
Nechce se mi to pročítat celé, ale zajímalo by mě, jaké budou možnosti exportu u tohohle programu? Hodilo by se minimálně CSV, ale rozhodně by potěšil generátor hotové výsledkové listiny (word, excel, pdf...) :-)

Více
16 roky 2 měsíce nazpět #1497 napsal sgames

Martin Falticko napsal: Nechce se mi to pročítat celé, ale zajímalo by mě, jaké budou možnosti exportu u tohohle programu? Hodilo by se minimálně CSV, ale rozhodně by potěšil generátor hotové výsledkové listiny (word, excel, pdf...) :-)

exportu ceho ? program sam o sobe umoznuje prenaseni soutezicich,rozlosovanych kol, a hlavne je (delam) vystup v HTML ze sekci zapsani soutezici,rozpisy kanalu, rozlosovane lety, prubezne vysledky, celkove vysledky....
po otevreni v prohlizeci je uz otazka na vas zda jde tisk na tiskarnu,ci pdf creator.

Více
16 roky 2 měsíce nazpět #1510 napsal sgames
ok,tak jo , je prvni jarni den, a ja mam zakladni verzi programu hotovou.zitra hodim asi tady na forum.

Více
16 roky 2 měsíce nazpět #1530 napsal sgames
jak jsem slibil tak delam :

program.sgames.cz/

je tam veskere info,program atd

Vygenerováno za 0.214 sekund