- Obdržená poděkování: 0
váš setup na Turnigy 2826 1900kV
- Zbyněk Smola
- Expert
-
Jiří Veselovský napsal: Opravdu chceš vědět, co ti bude od vrchnosti dáno? Sdělím ti sladké tajemství. Budeš platit daně jako kráva, budeš splácet dluh, který jsi pravděpodobně vůbec neudělal atd. Nic moc, co?
No dobře, už mlčím. Stačilo říct naše předsava je asi taková.Jaroslav Nezhyba napsal: Pánové diskutéři,
když ještě vydržíte několik dnů-budete mít možnost podrobně prostudovat nové znění pravidel RCEK platných na r.2011.
Keci stranou, budu radči lítat a vyhrávat. S nějakým motorem co se mi dostane do rukou.
Jiří Veselovský napsal: Jak se objeví nějaký nový a lepší motor, tak si ho hned koupí, to samé s baterkama. Staré jim zůstanou v šuplíku nebo je prodají. A ještě tvrdí, že jim je fuck jaká budou pravidla, že to odlítají tak jako tak. To mě dostává do kolen. Já tady přispívám jak divej a leto
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
- Zbyněk Smola
- Expert
-
- pavol polonec
- Expert
-
spolu s modelom dava stupavost mojej ambrosky na urovni 10m/s nie je to pocit ale realny zaznam z vyskomera
zatial necitim potrebu zmeny motora a regleru ba dokonca ani acu skorej treba trenovat ruky a len lietat a lietat
- Petr Semerák
- Skoro bůh
-
- Radek Novotny
- Malý bůh
-