upgrade RCEK na F5J

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3685 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma upgrade RCEK na F5J
400W s megou 16/15/5 ? dle megamotors motor ma zrat tak 10A ... coz nejak nevychazi na tech 400W
kazdopadne kdyby to slo (jako ze si myslim ze pujde) tak to bude supa.

mam to ted ve stihacce z epp a ta teda leti kolmo vzhuru jako stihacka (jak jinak ;) )

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3686 napsal bohuslav majercik
Odpověď od bohuslav majercik na téma upgrade RCEK na F5J

Petr Dušek napsal: Chlapci, jen malou technickou poznámku. F5J je od soboty FAI kategorie el. větroňů s výškovými snímači, takže byste měli rychle najít nějaké jiné označení pro to, o čem se tu bavíte ;)

FAI F5J platí od 1.1.2012 , a zrejme po tomto dátume sa to čo si všetci v súčasnosti predstavujú pod F5J sa premenuje na F5J EURO .

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3687 napsal sgames
tak jsem nakonec zjistil, ze (snad) ma mega 16/15/5 teoreticky vykon 290W ... otazka je jestli to je pravda a prezije to...

zkusim to asi a uvidime no,pac najit nejakou technickou informaci o mega motoru je neco fakt.

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3688 napsal bohuslav majercik
Odpověď od bohuslav majercik na téma upgrade RCEK na F5J
Aleš Krátký\n

tak jsem nakonec zjistil, ze (snad) ma mega 16/15/5 teoreticky vykon 290W ... otazka je jestli to je pravda a prezije to...

www.stratair.com/Shop/Produktdet ... ?ArtId=266

16/15/3 prezila v pohode 3s pylonaku PYRO s vrtulou 4,7x4,7,teda full plyn cca 2-3 min pri prudoch do 50A ,takže že by to neprežila by som sa moc nebal .

Více
15 roky 1 měsíc nazpět #3689 napsal sgames
hm hm,
20A na 12V .. porad nic moc :-D
navic bych tam teoreticky frcl frtuli co psal honza (9/5) ale to mi opravdu nezda, to je snad na 3-4 vteriny max :lol:

Vygenerováno za 0.215 sekund