- Obdržená poděkování: 0
Napájení serv a RX
- Petr Janoušek
- Autor
- Začátečník
-
Méně
Více
16 roky 7 měsíce nazpět #469
napsal Petr Janoušek
Napájení serv a RX vytvořeno Petr Janoušek
Potřebuji poradit, zda pro napájení 2 ks serv Atlas DS 09SCD 4 ks serv HS-65HB + RX (Futaba Fasst) pro model mini Corado bude stačit baterie Eneloop AAA 800 mAh/4,8V ? Nebo zvolit 2 čl.Li-Pol 640 mAh a MAC BEC ? Napájení z pohonné baterie zavrhuji. Místa v trupu je velice málo. Předem díky za rady.
:
: Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
16 roky 7 měsíce nazpět #471
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Napájení serv a RX
Obě uváděné varianty jsou pokud jde o kapacitu rovnocenné a naprosto postačující, váhově to vychází taky podobně.
Já bych ovšem volil SPIN a napájení z pohonné baterie, ušetří se váha i prostor v trupu.
Já bych ovšem volil SPIN a napájení z pohonné baterie, ušetří se váha i prostor v trupu.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Janoušek
- Autor
- Začátečník
-
Méně
Více
16 roky 7 měsíce nazpět #474
napsal Petr Janoušek
Nechci jít do spínavého regulátoru. Osazení motorem, reglem i baterií mám stejné jako Dalibor. Jde mi o to, zda ty Eneloopy nejsou málo - mají vybíjení max.1A.
Odpověď od Petr Janoušek na téma Napájení serv a RX
Petr Dušek napsal: Obě uváděné varianty jsou pokud jde o kapacitu rovnocenné a naprosto postačující, váhově to vychází taky podobně.
Nechci jít do spínavého regulátoru. Osazení motorem, reglem i baterií mám stejné jako Dalibor. Jde mi o to, zda ty Eneloopy nejsou málo - mají vybíjení max.1A.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
Vygenerováno za 0.178 sekund