Motor MIHO

Více
14 roky 4 měsíce nazpět #6494 napsal Milan Chalupník
Odpověď od Milan Chalupník na téma Motor MIHO
A jéje, ta honba za soutěžními maximy zase půjde přes dostupnou techniku, která je v chodu jen pár vteřin letu, takže budeme více utrácet, hledat ještě optimálnější baterky, vrtule, regly, a pak třeba vyjde trochu motivace a času vyladit těch zbývajících skoro deset minut do přistání. Ale třeba je to jen nepřímá propagace Altíků. Ty jsou mě totiž v tomto ampérovém honu, až neskutečně sympatický. Vyvrátí spoustu negativních myšlenek, které často někoho napadaly, jasným záznamem, a tím že se nejedná o honitbu za výkonem, se nejednou sami zaplatí.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 4 měsíce nazpět #6495 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Motor MIHO
koukam ze tu maji vsichni co tu prispavaji stejny nazor ... to je fajn,ale co s tim udelame ?
imho na to,ze tu chodi denne 200 lidi se tu vyjadruje pomerne miziva skupinka lidi.

Více
14 roky 4 měsíce nazpět #6496 napsal bohuslav majercik
Odpověď od bohuslav majercik na téma Motor MIHO

Luděk Mareš napsal: Mohol by som Vás poprosiť o zverejnenie kopie paragonu o kúpe motoru od MIHO MOTOR .

Dobrý večer, bohužel vás musím zklamat, na fóru vystavovat paragon nebudu, ale určitě jej vezmu na soutěž, jen to myslím bude až ta 12.5. v Týnci, ty v Nové Pace se mi kryjou s F3J a ty mají u mne přednost. Jinak cena nebyla zas tak vysoká, drobná protislužba stačila, nikdy jsem netvrdil, že mám paragon od MIHO MOTOR, je však origo včetně DPH, tu jsem si odečetl v rámci reklamní kampaně. Hezký večer.

Doteraz nebol predaný ani jeden kus sériového motoru MIHO , to čo bolo doteraz vyrobené sú len testovacie prototypy , takže ich použitie je nelegálne . Finálna verzia bude v malých rozdieloch iná .

ps: alebo legendárny motor MIHO už stihol niekto okopírovať?

Více
14 roky 4 měsíce nazpět #6497 napsal Zbyněk Smola
Odpověď od Zbyněk Smola na téma Motor MIHO
A tak, jenom aby než bude finální verze dostupná v běžných obchodech, a se všemi atesty v rámci EU pro provoz, aby nám to Rcek neumřelo jako Rcejky.

Více
14 roky 4 měsíce nazpět #6501 napsal Tomas Brodsky
Odpověď od Tomas Brodsky na téma Motor MIHO

Milan Chalupník napsal: A jéje, ta honba za soutěžními maximy zase půjde přes dostupnou techniku, která je v chodu jen pár vteřin letu, takže budeme více utrácet, hledat ještě optimálnější baterky, vrtule, regly, a pak třeba vyjde trochu motivace a času vyladit těch zbývajících skoro deset minut do přistání. Ale třeba je to jen nepřímá propagace Altíků. Ty jsou mě totiž v tomto ampérovém honu, až neskutečně sympatický. Vyvrátí spoustu negativních myšlenek, které často někoho napadaly, jasným záznamem, a tím že se nejedná o honitbu za výkonem, se nejednou sami zaplatí.

+1
na velke bohuzel nemame letiste, ale 2m vyskomery, to zni lakave

Více
14 roky 4 měsíce nazpět #6502 napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Motor MIHO

Tomas Brodsky napsal: ale 2m vyskomery, to zni lakave

V posledních příspěvcích zmiňuju Altíky téměř pokaždé, protože v tom vidím řešení od loňské Holíče, kde jsem to viděl naživo. U malých by platilo asi to samé co u velkých, žádné šílení po hypersuper motoru a baterkách s vnitřním odporem 0,nic.
Ovšem má to háček, tak jako všechno, protože přemluvit lidi, aby si koupili Altíka za cca 1800 peněz je z kategorie sci-fi. Přitom u hodně lidí by to bolelo jen trochu, protože ho budou pořizovat kvůli velkým eroplánům.

Vygenerováno za 0.211 sekund