- Obdržená poděkování: 1
deamon 2M
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
14 roky 3 měsíce nazpět #6622
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma deamon 2M
No tak jestli to na něco bude dobré, tak na FAI F5J ve větru zcela jistě ne ![:D :D]()
Ale jinak nic proti a bylo by zajímavé zjistit, kolik je skutečně prázdná hmotnost... Aktuálně se to soutěžně hodí tak leda na RCEN/RCEO (což ale na druhé straně není zas tak zanedbatelné), ale kdoví co bude, pokud by časem došlo i na nějaké malé výškoměry s omezením rozpětí, tak by to mohlo získat na zajímavosti.

Ale jinak nic proti a bylo by zajímavé zjistit, kolik je skutečně prázdná hmotnost... Aktuálně se to soutěžně hodí tak leda na RCEN/RCEO (což ale na druhé straně není zas tak zanedbatelné), ale kdoví co bude, pokud by časem došlo i na nějaké malé výškoměry s omezením rozpětí, tak by to mohlo získat na zajímavosti.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
14 roky 3 měsíce nazpět #6623
napsal sgames
proc by nemohlo ? je to tezke jako cihla,ale ma to dva metry a stoji to jako prumerne boty , a to se vyplati.
daidal ti bude ve vetru couvat,a to je na hovno.a ne kazdy ma 20 klacku aby necouval
imho. na O nebo N je to dobry,to mas pravdu
daidal ti bude ve vetru couvat,a to je na hovno.a ne kazdy ma 20 klacku aby necouval
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6624
napsal Tomas Hruby
Hmotnost není až tak jasná - píšou letová 800g, což s lehkým pohonem klidně může být dosažitelné, to zas taková cihla není. V reálu to tedy skoro jistě dopadne tak, že to bude proti větru stát jen o trochu méně než Daidalos, ovšem při tom stání to bude mnohem víc opadat ![:( :(]()
Mimochodem - co ti brání v tom naložit Daidalu 150g olova do těžiště?
Mimochodem - co ti brání v tom naložit Daidalu 150g olova do těžiště?
14 roky 3 měsíce nazpět #6625
napsal sgames
strach ze ho zlomim ? ![:-D :-D]()
ale tak to je off-topic.
nasel jsem ero,napsal jsem o nem. at si ho kazdy pouziva dle sveho uvazeni koneckoncu

ale tak to je off-topic.
nasel jsem ero,napsal jsem o nem. at si ho kazdy pouziva dle sveho uvazeni koneckoncu
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6626
napsal Tomas Hruby
Však jo
A o tom, že na RCEN/O to fungovat bude není pochyb - třeba to přivede pár zájemců k soutěžnímu létání, kteří po nějaké době v "eNkách" přejdou dále...
Vygenerováno za 0.585 sekund