deamon 2M

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6620 napsal sgames
deamon 2M vytvořeno sgames
vsiml jsem si v chine noveho 2M vetrone. bohuzel vahove bude asi trosku mimo RCEK,ale do vetru,nebo na FAI F5J ve vetru muze byt fajn ze ty prachy.

zde

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6622 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma deamon 2M
No tak jestli to na něco bude dobré, tak na FAI F5J ve větru zcela jistě ne :D

Ale jinak nic proti a bylo by zajímavé zjistit, kolik je skutečně prázdná hmotnost... Aktuálně se to soutěžně hodí tak leda na RCEN/RCEO (což ale na druhé straně není zas tak zanedbatelné), ale kdoví co bude, pokud by časem došlo i na nějaké malé výškoměry s omezením rozpětí, tak by to mohlo získat na zajímavosti.

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6623 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma deamon 2M
proc by nemohlo ? je to tezke jako cihla,ale ma to dva metry a stoji to jako prumerne boty , a to se vyplati.

daidal ti bude ve vetru couvat,a to je na hovno.a ne kazdy ma 20 klacku aby necouval :) imho. na O nebo N je to dobry,to mas pravdu

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6624 napsal Tomas Hruby
Hmotnost není až tak jasná - píšou letová 800g, což s lehkým pohonem klidně může být dosažitelné, to zas taková cihla není. V reálu to tedy skoro jistě dopadne tak, že to bude proti větru stát jen o trochu méně než Daidalos, ovšem při tom stání to bude mnohem víc opadat :(
Mimochodem - co ti brání v tom naložit Daidalu 150g olova do těžiště?

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6625 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma deamon 2M
strach ze ho zlomim ? :-D
ale tak to je off-topic.

nasel jsem ero,napsal jsem o nem. at si ho kazdy pouziva dle sveho uvazeni koneckoncu

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6626 napsal Tomas Hruby
Však jo :-) A o tom, že na RCEN/O to fungovat bude není pochyb - třeba to přivede pár zájemců k soutěžnímu létání, kteří po nějaké době v "eNkách" přejdou dále...

Vygenerováno za 0.198 sekund