Otázky ohledně F5J stroje a jeho výbavy

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7983 napsal Tomas Hruby
Já mám ten 45A, takže klidně může být verze 80A méně ošizená atd... Každopádně ale i kdyby ta verze 45A chodila, tak na ní přímo tluče do očí, jak je proti CC ICE Lite 50 děsně velká a navíc mi přišlo dost odfláklé provedení (třeba Plush je udělaný solidněji).

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 10 měsíce nazpět #7984 napsal sgames
ne,s ohnem jsem delal srandu.
testnu tento psany setup a uvidime. zase to neni tolik penez za vsechny ty veci.

diky tedy.jdu objednat

Více
13 roky 7 měsíce nazpět #8485 napsal Petr Jeremiáš
Poradil by někdo, jak omotorovat F5J-100?
Přes zimu bych rád něco postavil, hmotnost předpokládám cca 1000 gr. Inspiraci jsem hledal třeba u modelů od Art Hobby, ale tam u modelů této velikosti a hmotnosti uvádějí motor (oběžku) o hmotnosti 150 gr.(ekv. AXI 2820), což mi přijde skoro dost :o Já myslím, že by měla v pohodě stačit řada 2814 (100 gr.)

Více
13 roky 7 měsíce nazpět #8486 napsal Tomas Hruby
Jasně že 2814 stačí, ona ti podobná 100g oběžka stačí i na velké F5J o rozpětí dost nad 3m...
Na F5J-100 by úplně stačila i 2217 (průměr jak RCEK, ale delší), doporučuji volit spíš podle toho, jak ti vyjde těžiště.

Více
13 roky 7 měsíce nazpět #8487 napsal Jan Kubica
Petře, v Castorovi mám Axi 2814/10 s vrtulí 9.5x5 a 2S, stoupavost přes 8 m/s. Jak píše Tomáš, podle mě by motor o 70 g měl stačit, třeba www.horejsi.cz/Pages/DetailProdu ... cislo=1750 . H.

Více
13 roky 7 měsíce nazpět #8488 napsal Petr Jeremiáš
Dík, nemáš nějaký ověřený setup :) motor, vrtule, accu??? Bude to vlastní stavba, takže potřebuji dopředu hmotnost jednotlivých komponent a tomu přizpůsobím trup, aby těžiště v pohodě vyšlo. Taky by pohon měl mít nějakou slušnost účinnost, ne jako v RCEK :(

Vygenerováno za 0.188 sekund