ELAN od Reichard Modelsport

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1057 napsal Lumír Honěk
VOP a SOP HS55, křidélka X31, klapky Vigor VS-12M a motor Dualsky 2826 CA 12 kv1450.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1132 napsal Boris Menšík
Dobrý den. Je to moc pěkný model. Chtěl jsem se zeptat na barevnou úpravu - je to přižehlená fólie? Reichard má Elána bíločerveného. Pokud jste to dělal sám - tak je to vynikající.

Více
16 roky 5 měsíce nazpět #1139 napsal Lumír Honěk
Děkuji za chválu...Elan byl origoš bíločervený...tenké pásky jsou ze "samolepky" a větší plochy jsou natřené "humbrolkou" :roll:

Více
16 roky 4 měsíce nazpět #1255 napsal martin horák
Ahoj. Moc pěkný i ta váha 580g.Jaký si použil regulátor na 6 serv .A ještě se chci zeptat na serva ,nestalo se ti že u těch 55 bylo občas rušení.Mluvím z vlastních skušeností.

Více
16 roky 4 měsíce nazpět #1256 napsal Zdeněk Netopilík
Ahoj,taky se pripojim,stavebnici mam uz doma a zacinam schanet vse potrebne ke stavbe.
Kvalita stavebnice je primerena cene,akorat me mrzi,ze jedna klapka je trochu skroucena a nevim si rady jak to spravit.
Kridelka a klapky jsou vyrobeny z balzove preklizky /3vrstvy/a moc nechapu jak je mozne ,ze se to krivy? Zdeněk.

Více
16 roky 4 měsíce nazpět #1259 napsal Lumír Honěk
Regulátor tam mám Mystery 40A SBEC a pokud jde o serva, tak všeobecně s něma mám furt nějaké problémy, ale 55-ky jsem použil poprvé, takže zatím nevím... :(

Vygenerováno za 0.237 sekund