Re: Altis V4

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10066 napsal Petr Pecka
Odpověď od Petr Pecka na téma Re: Altis V4
Díky. Petr P.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10067 napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Re: Altis V4
Aleši a i další, kteří máte taky Daidaly , ( mám 2,3m ) , chtěl bych se zeptat jaké tam máte
reglery , včera jsem poprvé dal do Daidala ( regl.Foxy R-35B ) Altise v3 a když jsem zvedl
ruku k hodu , tak se mi motor sám samovolně spustil.Pak ještě dvakrát na zemi (let 1/let 2 )
- a následně po resetu bylo vše O.K.
Pritom Altise v3 mám už odzkoušeného v Elan-u / Pegasu 2M ( ale s regly od R.Novotného) - a vždy to chodilo normálně. Spouštěcí výšku mám nastavenu na " 2m ".
Je to dobře, nebo to nastavujete na " 0 " ?

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10068 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: Altis V4
S výškoměrem to podle mě nijak nesouvisí, je potřeba zkalibrovat krajní meze regulátoru (podle návodu k reglu), případně zkontrolovat nastavení kanálu plynu na vysílači (stáhnout trim na plynu na minimum, případně správně nastavit krajní polohy na plynu - někdy nestačí 100% ale je potřeba přidat třeba na 110%). Výstup z přijímače do reglu patrně osciluje na hranici kdy regl spíná motor.

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10069 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Re: Altis V4
Speciálně u Foxy reglů je v kombinaci s některými TX třeba ten rozsah plynu nastavit až na 125% - je to taková "libůstka" těchhle reglíků :)

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10073 napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Re: Altis V4
Dík za všechna upozornění, tak jsem znovu nastavil Foxy R - 35B pomocí Foxy Prog.Card a dnes jsem s Daidalem 2,3m udělal několik test F5J letů a samovolné spuštění motoru se už nekonalo.Škoda že mi zatím nejde poslat záznam z letu - ukládá se mi to " Uložit jako.." pouze
s příponou " afr. "

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10130 napsal eco
Odpověď od eco na téma Re: Altis V4
Neví někdo jak udělat porovnání letů na 2ks Alti V3?
Prostě porovnat dva modely?

Díky Petr

Vygenerováno za 0.227 sekund