- Obdržená poděkování: 0
Re: Altis V4
- jiri kotrba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
12 roky 6 měsíce nazpět #11534
napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Re: Altis V4
Ti kdo jsou vybaveni pouze " blikajícími " Altis v3 a nestihli si před ukončením výroby koupit
Altis External Display - tak je tu možnost objednání v Anglii ( přes Pay Pal ) na adrese webu :
www.esoaringgadgets.co.uk , / další podrobné info na : sales@esoaringgadgets.co.uk.
Cena za dopravu ( včetně převodu L na Kč ) je cca 20L.
Altis External Display - tak je tu možnost objednání v Anglii ( přes Pay Pal ) na adrese webu :
www.esoaringgadgets.co.uk , / další podrobné info na : sales@esoaringgadgets.co.uk.
Cena za dopravu ( včetně převodu L na Kč ) je cca 20L.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 6 měsíce nazpět #11535
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Altis V4
díky za info.kazdopadne tu uz zaznelo, ze bude k dispozici novy exerni display podporujici V3
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 5 měsíce nazpět #11543
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Re: Altis V4
No, nějak dlouho jsem tu nepřispíval... Práce mě zahltila, a nějak mne to na stará kolena zastihlo nepřipravenýho...
A SMĆR mi taky přidal jeden hřebíček...
Ježíšek u nás takřka měnil historii - Luděk dostal pod stromeček výškoměr Altis V4, a já si dostal naděleno Altis klíčovou podložku (keypad) :lol:
Ježíšek u nás takřka měnil historii - Luděk dostal pod stromeček výškoměr Altis V4, a já si dostal naděleno Altis klíčovou podložku (keypad) :lol:
12 roky 5 měsíce nazpět - 12 roky 5 měsíce nazpět #11588
napsal kope
Ty údaje z Altisu jsou jen v textové podobě nebo to podporuje i hlasovou telemetrii ?
Odpověď od kope na téma Re: Altis V4
Aleš Krátký napsal: podpora groupner hott
Příloha nebyla nalezena.
Ty údaje z Altisu jsou jen v textové podobě nebo to podporuje i hlasovou telemetrii ?
Poslední úprava: 12 roky 5 měsíce nazpět
12 roky 5 měsíce nazpět #11589
napsal kope
Odpověď od kope na téma Re: Altis V4
A ještě jeden dotaz- v manuálu k Altisu se v kapitole 7 píše:
"Napájet celý palubní systém přes Altis v4 je sice možné, ale takové řešení nedoporučujeme. Vhodnější je použít pro napájení externí BEC"
Můj dotaz tedy je-používáte někdo Altis tak, že je zapojený přímo mezi regl a přijímač (v manuálu je to podle obr. 3)? Moc si nedovedu představit, že do trupu Daidala, kde už takhle je místa jak v hodinkách, dávám ještě externí bec. A to už nemluvím o tom, že třeba právě v Daidalovi mám regl s výkonějším spínaným BEC, který jsem kupoval právě proto, abych se vyhnul použití externího BECu a nechce se mi ho "vyhodit"
"Napájet celý palubní systém přes Altis v4 je sice možné, ale takové řešení nedoporučujeme. Vhodnější je použít pro napájení externí BEC"
Můj dotaz tedy je-používáte někdo Altis tak, že je zapojený přímo mezi regl a přijímač (v manuálu je to podle obr. 3)? Moc si nedovedu představit, že do trupu Daidala, kde už takhle je místa jak v hodinkách, dávám ještě externí bec. A to už nemluvím o tom, že třeba právě v Daidalovi mám regl s výkonějším spínaným BEC, který jsem kupoval právě proto, abych se vyhnul použití externího BECu a nechce se mi ho "vyhodit"
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 5 měsíce nazpět #11593
napsal Milan Chalupník
Odpověď od Milan Chalupník na téma Re: Altis V4
Jde to řešit jednoduše, kabel z reglu zapojit rovnou do přijímače, ale ne do kanálu pro motor, ale kamkoliv jinam, ale signálový pin (žlutý,bílý nebo oranžový) z tohoto konektoru vysunout, v potřebné délce oddělit od černého s rudým. Tento pin strčit do prázdného "domečku" servokonektoru na signálovou pozici a tento strčit do Altise. Kablík z Altise zasunout do motorového kanálu přijímače. Tím je zajištěno napájení přijímače přímo z reglu a signál je řízen Altisem.
Vygenerováno za 0.212 sekund